Mikkel Kaufmann

Kaufmann: Masser af energi mod Silkeborg

Mikkel Kaufmann fik sin første kamp i Telia Parken torsdag aften mod Celtic FC, og den oplevelse gav masser af mod på den næste opgave mod Silkeborg i 3F Superligaen.

”Det var en stor oplevelse mod Celtic! Det bliver selvfølgelig en helt anden type kamp i Silkeborg, men vi kan tage en masse energi med fra kampen mod Celtic, hvor vi efter pausen spillede med overskud og i højt tempo. Det skal vi forsøge igen,” siger Kaufmann.

”Vi spillede på et helt fantastisk græstæppe i Telia Parken, og om man kan lide det eller ej, så kan man i hvert fald også spille hurtigt på det kunstgræs, de har i Silkeborg."

"Vi trænede på kunstgræs i går, og det går vi igen i dag, så den omstilling er vi klar til,” siger Mikkel Kaufmann, der glæder sig til at komme i kamp igen hurtigt:

”Det er en af de fede ting ved at spille i FCK. Der er mange kampe, og man skal forsøge at vinde dem alle, og kan vi ramme den rytme, vi havde mod Celtic, så har vi gode chancer,” slutter Mikkel Kaufmann.

Han har mødt Silkeborg en enkelt gang i AaB-trøjen og scorede til 3-0, da de slog silkeborgenserne 3-1 i Aalborg i 3. spillerunde.