Kampreferat: Sko vs. FCK

LIVE FRA SKOVSHOVED:

2' Santin har kampens første gode tilbud, men løfter den lige over fra kanten af det lille felt

6' Sionko mærker det trækker i højre lår og vælger at gå ud, Saban Özdogan kommer ind

11' Flot opspil af Saban til Pospech i højre side, han finder Vingaard i god position feltet, men han sender den over mål

16' Solen bager ned over Skovshoved Idrætspark, og det sætter et sommerligt præg på begivenhederne både på og uden for banen. Men mestrene sidder som ventet solidt på spillet, og Wiland har ikke haft noget at lave.

23' Würtz hvisler et udmærket langskud lige til venstre om Skovshoved-keeper Christian Jensen

21' Santin får bolden i nettet, efter TK snitter et frispark fra Pospech videre i feltet, men forinden er der vinket offside på brasilianeren.

28' TK forsøger at skrue den over keeperen, men han når den. Stadig foregår det meste oppe i Skovshoved-feltet, men altså stadig ingen mål.

30' Özdemir forsøger sig fra distancen, men sender bolden forbi Wiland i FCK-målet.

31' N'Doye rammer stolpen fra spids vinkel efter hurtigt kontraangreb

33' 1-0 til... Skovshoved! Henrik Pedersen smutter fra af forsvaret og sætter den under Wiland.

35' Glimrende langskud af Saban, men Christian Jensen hiver en TV-redning frem og giver samtidig kampens første hjørne

38' 1-1 N'Doye... tæt under mål styrer han et hårdt skud fra Pospech ind under keeperen

42' 1-2 N'Doye - fornemt spillet fri af Santin løfter han den elegant i nettet

44' 1-3 N'Doye - så går det stærkt! Hattrick af senegaleseren på 6 minutter sætter tingene bedre på plads inden pausen!

45' Santin når at brænde en direktør, inden der bliver fløjtet til pause. Et Zanka-hovedstød ender ved fjerneste stolpe, hvor Santin hamrer løs - men på tværs af målet lige inde i en skovser-forsvarer, der er tæt på at ekspedere den i eget net.

46' Så er 2. halvleg igang, og som ventet har mestrene skiftet hele holdet ud, så de 11 på banen nu er

Christiansen
D Jensen, Antonsson, Laursen, Wendt
Kvist, Nørregaard, Delaney, Grønkjær
Nordstrand, Ailton

47' Det er i øvrigt Baard Wiggen, der står i spidsen for løverne i dag, mens Ståle er en tur i Norge

48' Ups, det er selvfølgelig Laursen og ikke Larsson, der spiller i midterforsvaret, som vi først skrev - og Laursen har overtaget anførerbindet, som Niclas bar i de første 45 minutter

49' Angrebene skyller ned mod Skovshoved-målet, der nu vogtes af Marck Andersen. Delaney har forsøgt sig med et saksespark, der desværre endte i nettaget.

52' Netop Marck Andersen kolliderer kraftigt med en medspiller ude i feltet, og han må ud og ligge ved Skovshoved-bænken og behandles

55' Skovser-keeperen er ikke klar - det ligner en gang næseblod - og må lade sig udskifte, hvorefter spillet kan fortsætte efter 3-4 minutters spilstop

56' 1.103 er det officielle tilskuertal

59' Oscar Wendt ærgrer sig... han har lige sendt et godt tilbud lige over mål efter forarbejde af William Kvist

60' 1-4 Ailton - spillet godt fri af Delaney chipper han elegant bolden over keeperen og i netmaskerne. Samtidig er Marck Andersen klar til at indtage pladsen mellem stængerne efter at have fået stoppet sin næseblod.

62' 1-5 Ailton - er åbenbart i gang med at lave en "N'Doye". Får en frispilning i dybden, runder elegant målmanden og sætter den i tom kasse.

65' 1-6 Nordstrand - tidsplanen holdt meget godt, men i stedet for at gå efter hattricket spillede Ailton Nordstrand helt fri til scoring

66' Der er meget mere fart over feltet her efter pausen. Nordstrand har lige ramt stolpen, og vi har næppe set kampens sidste scoring.

68' Nordstrand spiller Ailton helt fri, men denne gang får keeperen fat i afslutningen

72' Skovshoved var lige en tur oppe i den anden ende, men ingen nåede frem til Hans Klinges tværpasning i feltet. I stedet blev de prompte straffet i den anden ende, hvor Ailton blev nedlagt og dommeren pegede på 11 meter-pletten. Målmanden haster frem over græstæppet...

73' 1-7 Jesper Christiansen, straffe

75' Så fik målmanden også lidt at lave i den efterhånden ganske målrige affære, hvor de hvidklædte københavnere stadig holder udmærket tempo og jagter flere scoringer

80' 1-8 Nordstrand - fikst spillet fri af Ailton

83' Skovshoved får et hjørne - og nøgleordet er her "får", men det skal der være plads til. Steffen Klinge får sendt et giftigt skud af sted, som Jesper Christiansen dog tager sig sikkert af.

84' Grønkjær slipper fri i højre side af feltet, men keeperen når lige akkurat at afværge hans listige lob

85' 1-9 Grønkjær - det trætte Skovser-forsvar er chanceløse nu, Ailton spiller Grønkjær fuldstændig blank, og så nærmer vi os de magiske 10

87' Danni Jensen "snydes" for den tiende scoring, da han vinkes offside efter at have sendt bolden i netmaskerne

88' Kvist vil også have nr. 10, men header lige på keeperen i fri position

90' Nordstrand vil også... men sender bolden lige forbi stolpen på Ailton's oplæg

90' Med Skovshoved-målmandens skade og 15-16 udskiftninger må der vel være lagt 15-20 minutter til...

90+2' Ailton tæt på, men målet er som forhekset nu...

90+3' SLUT! Dommer Peter Holst fløjter af.