Kampreferat: Lok vs. FCK

Kampen minut for minut: . Kampen er endnu ikke gået i gang. Det er stoppet med at regne men banen er meget våd.

0. Kampen er i gang.
5. Rodet kamp indtil videre. Banen er ikke så gal.
10. 1-0, Zaza Janashia. En løs bold på kanten af feltet sparkes i mål.
11. Zuma rammer stolpen!
12. Lokomotivi har bolden mest uden at skabe noget.
13. Godt angreb af FCK afsluttes med en kæmpe chance til Zuma der sparker over. FCK har arbejdet sig ind i kampen.
16. Peter Nielsen rammer stolpen med et langskud! FCK styrer kampen nu.
20. Lokomotivi Tbilisi spiller på kontraangreb og er faktisk rimelig farlige. FCK styrer dog stadig kampen.
21. 1-1, Sibusiso Zuma. Frispilning fra Lønstrup. Zuma runder målmanden og scorer sikkert.
25. Lok. Tbilisi har skiftet ud - deres nummer 8 er gået ud. Ind er kommet nr. 20. "For her Regér FCK" bliver der sunget. Cirka 3-4000 tilskuere på stadion.
30. FCK styrer stadig spillet. Ikke nogle store chancer efter Zumas mål. Tempoet er faldet og FCK spiller bolden godt rundt.
38. Lokomotivi er kommet end smule mere med uden at det bliver farligt. Zuma og Peter Nielsen er de to farligste hos FCK.

45. Pause. Første halvleg bød på store chancer til FCK, og Byens Hold har domineret.
Lokomotivi kan godt være lidt farlige med deres primitive kontraangreb, men FCK er opmærksomme på det, og det lover godt for de sidste 45 minutter.

45. Anden halvleg er fløjtet op. Ingen udskiftninger.
57. Rimeligt overtag til FCK. Ingen chancer endnu.
59. Tbilisi presser en anelse, hvilket gør at FCKs overtag ikke er så markant som i starten af halvlegen. Der har været en halv chance til FCK.
65. Jörgen Pettersson ind, Sibusiso Zuma ud.
68. 1-2. Jörgen Pettersson. Flot angreb, der ender med at Pettersson snyder keeperen fra tæt hold og scorer sikkert.
69. Christian Lønstrup ud, Morten Bisgaard ind.
72. 1-3, Jörgen Pettersson. Flot 1-2 med Peter Møller.
74. Peter Møller ud, Todi Jónsson ind.
75. Kampens tempo og intensitet er dalet kraftigt. Tilskuerne er begyndt at forlade stadion...FCK på vej mod en sikker sejr.
81. 1-4!, Todi Jónsson. Forsvarskoks men et meget underligt mål. Todi får scoret fra en spids vinkel.
92. Kampen er slut. Det startede skidt men endte rigtig godt. F.C. København kørte kampen sikkert hjem. Ingen skader eller gule kort og nu venter lodtrækning til første runde af UEFA Cuppen.