Kampreferat: FCK vs. Ros

Kort referat baseret på tweets fra @FCKobenhavnLIVE:

07. min: Mål 1-0. Hjørnespark fra Pierre rammer en umarkeret Ragnar - islændingen header den stensikkert ind!

09. min: Cornelius millimeter fra at gøre det til 2-0, og Vetokele er ydermere lige ved at nå frem til bolden, så han havde kunnet øge til 2-0.

11. min: Bolaños med skudforsøg – det går forbi

13. min: Lars kæmper hårdt for bolden inde i feltet, og der dømmes målspark. Ligner en fejlkendelse, burde nok have været hjørnespark.

14. min: Godt omstillings- og kombinationsspil af F.C. København. Nicolai Jørgensen skyder lige forbi.

15. min: Første 15 min spillet. F.C. København har både føringen og overtaget.

17. min: God mulighed for F.C. København. Desværre glipper den sidste aflevering.

18. min. Rosenborg BK med godt forsøg. Men fin redning af Kim Christensen.

20. min: Både Tobias Mikkelsen, Mike Jensen og Nicki Bille er med i Rosenborgs startopstilling

23. min: F.C. København stadig mest på bolden, og farligst - gæsterne dog bedre med nu.

26. min: God fart i den københavnske offensiv.

28. min: Hjørnespark til Rosenborg. Løverne clearer.

30. min: Delenay med godt langskud. Lige forbi.

33. min: F.C. København forsøger tålmodigt at bygget spillet op. Både Vetokele og Cornelius lurer på den dybe aflevering

39. min: Delaney laver frispark - Rosenborg BK med hurtigt taget frispark, og det er lige ved at de kommer til stor chance. Kim redder dog til sidst.

40. min: Bolaños slår indlæg som Vetokele header på stolpen - og Cornelius overraskes over at bolden kommer ud til ham, og han får desværre skudt over.

45. min: Tobias Mikkelsen med skud på mål, men det går ved siden af.

PAUSE

51. min: Rosenborg tæt på, dog fløjtes for offside inden skuddet falder

55. min: Cornelius fighter sig til baglinien - hans indlæg blokeres desværre

58. min: Frispark Rosenborg BK - Wiland redder. Sparket ca. 10 meter uden for feltet.

58. min: Ny chance til gæsterne, Wiland redder igen

61. min: Igen var Rosenborg BK tæt på. Heldigvis driblede de sig ind i problemer - og chancen blev ikke så stor.

66. min: Elyounoussi skyder over Wilands mål

71. min: Ikke de store københavnske chancer - og Wiland udsættes stadig for en del forsøg!

72. min: Bolaños kommer på fantastisk vis gennem hele forsvaret - men misbruger desværre den meget store chance.

73. min: Det efterfølgende hjørne førte ikke til noget.

79. min: Cornelius med god mulighed. God redning af Aleksander Lund Hansen i Rosenborg BK’s mål

84. min: Der er 1.966 tilskuere til kampen

86. min: Cornelius lige ved at heade bolden ind - eller i hvert fald på tværs i feltet, hvor hovedstødet medfører en let panik.

87. min: Cornelius med langskud, men forsøget går et par meter ved siden af.

90. min: Så er de 90 minutter gået - og kampen fløjtes af!