Kampreferat: Amm vs. FCK

Det gik som forventet i sæsonens første opvisningskamp. F.C. København slog det lokale Serie 1-hold med 13-1 efter 4-1 ved pausen.

Efter en dag med skiftende vejr, stod solen højt over Ødsted Stadion, da Byens hold entrerede den pæne og veltrimmede bane.

Martin Bernburg måtte desværre lade sig udskifte med en mindre skade efter 27 minutter. Ind kom brasilianske Álvaro Santos. Inden da havde Carsten Fredgaard og Marcus Allbäck bragt F.C. København foran 2-0 i det 3. og 4. minut.

Og netop Álvaro blev målscoreren til 3-0, Fredgaard scorede sit andet mål til 4-0, mens Ammitsbøl/Jerlev reducerede på et flot mål i slutsekunderne af første halvleg.

Solen begyndte så småt at gå ned i anden halvleg, og det virkede også som om, at hjemmeholdets energi gik den samme vej. I hvert fald gik det lige pludselig stærkt, og efter en times spil stod den 1-8. Bergvold, Thomassen, Saarinen og Møller scorede målene.

Og de skandinaviske mestre fortsatte med at gøre livet surt for den ellers velspillende Ammitsbøl-målmand. Fem mål yderligere blev det til i anden halvleg, så slutfacit blev 1-13. Álvaro scorede tre af de sidste fem, mens Røll og Møller stod for de resterende.