Skuffede spillere efter kampen

Kampen dernede der afgjorde det

Efter kampen fik FCK.DK et par kommentarer fra en flok skuffede spillere.

Nicolai Boilesen
"Den her er lidt svær at sluge, men det er kampen dernede der afgjorde det. Vi har egentlig styr på dem, vi tillader dem næsten ikke at komme til chancer, de har vel to styks, og samtidig fik vi selv skabt de chancer, der kunne have afgjort det til vores fordel. Men i dag ser vi, at udebanemålene er så vigtige - og som sagt, det er kampen dernede der afgør det".

Benjamin Verbic
"Første halvleg var rigtig god, vores defensiv var god og vi tillod dem ikke at komme til chancer - og vi fik scoret vores ene mål. Efter pausen mister vi en smule koncentration på den bagerste tredjedel af banen, og det koster os deres udligning. Alt i alt var det en god kamp, det var resultatet bare ikke".

Jan Gregus
"Vi leverer en god præstation, og jeg synes vi en en smule uheldige med dagens resultat. Vi vandt godt nok, men sejren kan vi ikke rigtig bruge til noget. Vi manglede måske en smule held, for vi fik jo skabt chancerne - de var til gengæld mere kyniske end os på deres chancer. Så det er en sørgelig aften for os, og nu gælder det bare om at have fuld fokus på søndagens Superligakamp".

Andrija Pavlovic
"En god kamp af os, men vi manglede nok en smule held i de afgørende situationer, og jeg er ked af det på vores fans vegne. Vi fik i dag vist, at vi var det bedste hold, og vi fik skabt nok chancer til at afgøre det, også efter at de var kommet på 1-1. Vi er glade for præstationen - men så sandelig ikke for resultatet".