Kalle Johnsson

Kalle Johnsson før Kiev: Tager gerne en hovedrolle i så stor en kamp

Torsdag aften venter Dynamo Kiev på det store olympiske stadion i Kiev. Og Kalle Johnsson ser frem til opgøret.

”Det bliver en stor udfordring, og en god test for os som hold. Vi har studeret dem både offensivt og defensivt, og så skal Kim (Christensen, red.) og jeg også se lidt video af deres offensive spillere og forberede os grundigt på kampdagen,” siger Kalle Johnsson.

Målmandstræneren kender som bekendt Kievs kantspiller Benjamin Verbic rigtigt godt fra hans tid i København fra 2015-2018, hvilket forhåbentlig er en fordel forud for mødet.

”Jeg har faktisk ikke fået nogle insider-informationer om ham endnu, men det er jeg sikker på, at Kim har helt styr på og det skal jeg nok også få inden kick off - men jeg ved da, at han har et godt spark!”

Efter de to første spillerunder i Europa League-gruppespillet har de danske mestre fire point ligesom ukrainerne. Og ’Keeper-Kalle’ har opskriften på succes klar.

”I disse kampe gælder det om at stå godt i defensiven og være effektive i offensiven. Det har vi været i de to første gruppekampe og det gælder i allerhøjeste grad også denne gang, hvis vi skal have et godt resultat med hjem. Og selv hvis jeg skulle få en hovedrolle i aften, er det bare noget, jeg ser frem til som målmand,” slutter svenskeren.

Kampen mod Dynamo Kiev spilles kl. 21.00 dansk tid og vises direkte på 6’eren og DPlay.