Kai Munch

Kai Munch fylder 80 år

Det er ikke ofte, vi kan sige tillykke til en 80-års fødselar, men det gør vi med stor glæde i dag, hvor Kai Munch fylder 80.

Kai har siden 1996 været timelønnet i F.C. København og Telia Parken, og de seneste år har han altid stået klar med et smil på Revolut Tribunen (A), når vores VIP-gæster ankom.

Tidligere var Kai fast rundviser på vores stadionture, og gennem årene har mange tusinde gæster nydt godt af hans fortælleglæde og store viden om Danmarks Nationalstadion.

Det har længe været hans plan at takke af efter lang og tro tjeneste, når han rundede de 80 år. Hvis vi havde spillet hjemmekamp netop i dag (med tilskuere...), så ville Kai garanteret også have været på plads, og så måtte 80-års dagen fejres på et andet tidspunkt.

For præcis 20 år siden mødte han f.eks. også op på sin 60 års-fødselsdag for at servicere vores gæster, da Parken lagde rammer til UEFA Cup-finalen mellem Arsenal og Galatasaray!

Nu bliver dagen i stedet fejret på Madeira, hvor Kai er "fanget" under coronakrisen, men vi ser frem til at sige ordentligt farvel og tak på et senere tidspunkt, så Kai kan få den afsked med FCK og Telia Parken, som han fortjener.