2-0 over AB's reserver

Kæmpesejr til reserverne

F.C. Københavns reserver pulverisede Lyngbys ditto, da det i dagens reserveholdskamp på udebane blev til hele 7 københavnske scoringer mod Lyngbys 0. Især Kenneth Zohore var i hopla og leverede det ene raid mod mål efter det andet. To scoringer blev det til for Zohore, der med ni minutter igen blev skiftet ud til fordel for Sebastian Krogdahl, der såmænd på den korte tid han fik på banen også formåede at sætte to kasser ind.

Der skulle blot gå fem minutter af dagens kamp førend den på det nærmeste allerede var afgjort. Således scorede F.C. Københavns reserver hele to gange i denne periode. I første omgang var det Pape Diouf, der smukt drejede bolden i nettet, og dernæst kom Sigurdsson på tavlen, da islændingen satte hovedet på et flot indlæg fra Toutouh.

I front var Zohore og Cornelius blevet foretrukket, og især førstnævnte gjorde stort set hvad der passede ham kampen igennem. Ikke færre end fem kommandoraids fra midten diskede Zohore op med kampen igennem og ingen af gangene kunne Lyngbys forsvar holde det unge angrebshåb.
Det var dog ikke efter et af disse raids at Zohore kom på tavlen første gang. Det gjorde han derimod efter et flot afsendt hjørnespark fra Oviedo, på hvilket Zohore hamrede en nedfaldsbold ind til 0-3 efter en halv time spillet.

Hjemmeholdet havde selvsagt ikke meget spil, men det blev dog i første halvleg til tre gode aktioner, men da Kim Christensen i Løveburet viste sig aldeles suveræn i sine indgreb, blev hjemmeholdet naglet til nullet.

Københavnerne derimod producerede den ene chance efter den anden, og Andreas Cornelius og Kenneth Zohore kunne snildt have øget føringen i første halvleg.

I pausen blev Cornelius skiftet ud og ind kom Danny Amankwaa i angrebet.

Det var dog angrebskollegaen Zohore, der fuldstændigt dominerede billedet. Som et andet godstog tromlede Zohore sig gang på gang igennem forsvaret, og med tyve minutter igen kom belønningen endelig, da Zohore smukt sparkede læderet i kassen med venstreskøjten på en af disse selvskabte friløbere.

Syv minutter senere var det så Amankwaa, der kom på tavlen, da han ene mand lagde et godt pres på Lyngbys forsvar, der ikke virkede sikre i dagens kamp. Bolden blev opfanget og så sad den i nettet i det der kunne betegnes som et rigtigt energimål.

Med ti minutter igen kom unge Sebastian Krogdahl ind for Zohore, og den indskiftning viste sig effektiv. Således scorede Krogdahl to mål på to minutter, hvor det første indtraf på en ripost fra en Gamboa afslutning, mens det andet var et fremragende langskud 6-7 meter udenfor feltet.
Dermed endte kampen med suveræne 0-7. En flot flot indsats af reserverne, der lover godt for det kommende forløb. På tirsdag om otte dage er der således atter kamp på udebane, når Brøndby IF er værter.