Just Eat ny officiel partner

F.C. København og den internationale madleveringsgigant, Just Eat, har indgået en aftale om et officielt partnerskab for det kommende år. Samtidig bliver Just Eat en integreret del af Parkens tribuner, og partner i det nystartede New Vision projekt i Parken.

Just Eat er etableret i Danmark, men er i dag en del af en global gruppe og opererer på fire kontinenter i en lang række lande.

Det nye partnerskab gælder foreløbig til udgangen af den kommende sæson.

En super ambitiøs og innovativ virksomhed
”Vi er glade og stolte over, at en international spiller som Just Eat vil være en del af Parken og F.C. København," siger Direktør, Lars Bo Jeppesen.

"Det er en super ambitiøs og innovativ virksomhed, der vil være de bedste til det, de laver. Det flugter rigtigt godt med vores ambitioner, og vi kan helt sikkert lære af hinanden."

"Derfor er jeg også ekstra glad for, at de ikke bare er kommet for at få deres navn op på tribunerne og blive set, men også bliver en aktiv partner i vores New Vision projekt,” siger Lars Bo Jeppesen

Takeaway og fodbold går hånd i hånd
Just Eat ser frem til partnerskabet med FCK, som er det første med en skandinavisk fodboldklub:

”Takeaway og fodbold går hånd i hånd," siger Mikkel Pedersen, Kommerciel Direktør hos Just Eat i Danmark.

"Vi kan se en 1:1 korrelation i stigning i antallet af bestillinger under de store fodboldkampe, og derfor er det kun naturligt for os at gå endnu mere ind i fodbolden, eksempelvis via dette partnerskab med FC København."

"Udover en høj grad af synlighed, såvel på stadion som på TV, kommer vi til at introducere en række stærke initiativer der kommer både hjemme- og udeholdets fans til gode,” siger Mikkel Pedersen.

Vind billetter til EM 2021
Du kan deltage i Just Eat og FCKs konkurrence om billetter til EM i Parken i 2021 HER.