Jordan Larsson

Jordan Larsson ser frem til gensynet med Schalke

I februar stod Jordan Larsson over for en af sine tidligere klubber, AIK, da vi var på træningslejr i Portugal, og nu gælder det klubben han senest spillede for, inden han kom til København i slutningen af januar.

"Det bliver sjovt at møde Schalke," fortæller Jordan i vores seneste podcast fra træningslejren i Østrig.

"Der er en del tilbage, som jeg stadig har kontakt med, og selv om jeg kun var der seks måneder, havde jeg en god relation til dem, der arbejdede i klubben."

"Jeg har også spurgt en af de spillere, som jeg hængte en del ud med, om hvor de boede hernede, og om de havde til at at mødes en dag efter træning, men det bliver nok lidt svært."

Selv om der er skiftet lidt ud i spillerstaben, kender Jordan træneren Thomas Reis og har et bud på, hvad vi kan forvente i aften.

"Da jeg var der, var de meget forsvarsorienterede, for det handlede bare om at overleve i Bundesligaen. Jeg tror, vi kan forvente meget mand-mand-forsvarsspil, for det var det, Reis stod for."

"I offensiven har de fået nogle nye spillere, og måske vil de også prøve at være mere boldførende, når de nu skal spille i 2. Bundesliga. Men i det store og hele bliver det nok meget mand-mand, mange dueller og nok også en del omstillingsspil," vurderer Jordan.

Det er Schalkes anden nedrykning på tre sæsoner, og det gør ondt i den store traditionsklub, som indtil sommeren 2021 spillede Bundesliga 30 år i træk.

"Popularitetsmæssigt er der Bayern,og så er det Schalke, og de har en enormt stor fanskare, og vi spillede for 60.000 hver gang på Veltins Arena. Det var hårdt, da de rykkede ned første gang, men de kom op igen med det samme, og det føltes som om de havde noget momentum og var ved at bygge noget nyt op, men nu røg de så ned igen."

"Det er hårdt, og det er svært, men tyskerne er kendt for ikke at give op, og klubben har store ambitioner og en god mentalitet, så jeg tror de vil gå efter at komme op igen med det samme," slutter Jordan Larsson.

Du kan streame aftenens kamp med et FCK+ abonnement - enten i vores app eller på tv.fck.dk. Læs mere her om FCK+.