Jesper Larsen

Jesper Larsen stopper i FCK

Efter mere end 30 år i F.C. Københavns sundhedssektor har Jesper Larsen valgt at stoppe i klubben.

“Jesper har efter grundig overvejelse besluttet, at det er tid til at sætte punktum for et langt og stærkt samarbejde. Han er en ener med et kæmpe vindergen, som har været en del af vores kultur i årevis," siger Peter Christiansen.

“Døren hos Jesper har altid været åben, også i privaten, når en spiller eller en anden fra klubben har haft brug for en tur på briksen. Larsen er en institution i FCK og har gennem mange år bidraget med sin store ekspertise, stærke personlighed og veltimede humoristiske svinere, når de har været på sin plads."

"Vi kommer vi til at savne ham i hverdagen og ønsker ham alt det bedste fremover, og han vil altid være velkommen på 10eren og i Parken,” siger PC.

Jesper Larsen har været en del af FCK siden klubbens start og har også i en årrække været behandler for det danske A-landshold:

“Jeg har haft utroligt mange gode år og store oplevelser i FCK, der har været en stor del af mit liv," siger Jesper.

"Jeg har haft fornøjelsen af at arbejde med mange dygtige og ambitiøse spillere, trænere og ledere, så jeg kommer til at savne den daglige gang i klubben, men jeg føler, at tiden er rigtig til, at jeg skal opprioritere nogle af de andre ting, jeg har i mit arbejdsliv."

"Jeg vil gerne takke alle de spillere og kolleger, der har været med til at give mig nogle fantastiske år i FCK,” siger Jesper Larsen.

Alle i klubben takker Jesper for hans store indsats for F.C. København og ønsker ham alt det bedste fremover.