Jesper Christiansen forlænger med F.C. København

F.C. Københavns landsholdsmålmand, Jesper Christiansen, har i dag signeret en ny, 5-årig kontrakt med de danske mestre. Aftalen løber således til den 30. juni 2012.

 

Jesper Christiansen skiftede til F.C. København fra Viborg FF i sommeren 2005, og den 29-årige keeper har været en væsentlig brik i F.C. Københavns succes i de seneste år.

 

- Kontraktforlængelsen med Jesper er endnu et signal om, at vi ønsker at forfølge vore europæiske ambitioner, siger F.C. Københavns bestyrelsesformand Flemming Østergaard.

 

- Jesper har udviklet sig til at være en af vores nøglespillere, og det er med stor glæde, at vi er blevet enige om en forlængelse af den nuværende aftale. Jeg er utrolig glad for at vi er i stand til at holde på vores bedste spillere, og jeg ser frem til flere store præstationer fra Jespers side, siger sportschef Carsten V. Jensen.

 

F.C. Københavns nummer 1, siger selv om kontraktforlængelsen:

 

- Jeg har det fantastisk i F.C. København, og jeg er meget glad for den nye aftale. Jeg føler, at jeg fortsat kan udvikle mig, og jeg spiller på et rigtig godt hold med nogle stærke personligheder. Jeg glæder mig til flere store kampe i PARKEN og ude i Europa, siger Jesper Christiansen.