Jansen Moreno

Jansen Moreno ansat som ny analytiker

Jansen Moreno er ansat fra 1. januar 2021 som Lead First Team Performance Analyst i F.C. København og afløser Andrew Findlay, der har opsagt sin stilling.
 
Jansen Moreno er født og opvokset på Gibraltar og har studeret på John Moores University i Liverpool. Han havde et 1-årigt tranieeophold i Everton FC inden for Sports Science og Performance Analysis efterfulgt af to år i Wigan Athletic som Academy Coach. Fra 2014-15 var han First Team Performance Analyst i Brighton & Hove Albion FC, og fra 2015-17 i Norwich City, inden han kom til Huddersfield Town som analytiker i marts 2017. Efter at klubben var rykket op i Premier League blev han i juli 2018 udnævnt til Head of Performance Analyst.
 
"Vi ser frem til at byde Jansen Moreno velkommen i vores stab, og det er glædeligt, at vi inden året rinder ud får denne sidste brik på plads i vores trænerteam," siger William Kvist.

"Samtidig vil vi gerne sige tak til Andrew Findlay, der nu forlader os. Vi er sikre på, at Jansen er den rette til at videreføre den udvikling, vi har indledt inden for vores analyseområde til at udvikle vores eget spil og forberede os på kommende modstandere."
 
"Jansen kommer med Premier League-erfaring fra Huddersfield, hvor han jo bl.a. arbejdede sammen med Zanka, og vi har i det hele taget kun fået gode referencer på ham i forhold til vores ambition om også på dette område at "spille med de bedste".

Jesper Danielsson fastansat som videofotograf
"Vi er glade for, at vi desuden har fastansat Jesper Danielsson på fuld tid som videofotograf til at filme træning og kampe for førsteholdet og U19. Jesper har i forvejen filmet i mange år for Talentafdelingen, så vi ved, at vi får en dygtig og dedikeret medarbejder til vores stab," siger William Kvist.