Intern træningskamp

Dagens træning stod på intern træningskamp, elleve mod elleve i to gange 35 minutter. Til at lede opgøret havde F.C. København fået assistance fra SAS Liga dommer Lars Christoffersen. Det ene hold var iført de hvide hjemmebanetrøjer, mens det andet hold spillede i de sorte udebanetrøjer. På det hvide hold var nyoprykkede Mads Laudrup, mens de tre andre ”nye”, Jacob Neestrup, Mikael Antonsson og Mathias ”Zanka” Jørgensen var på det sorte hold.

Det hvide hold kom forholdsvis hurtigt foran, da Marcus Allbäck scorede på oplæg fra Jesper Grønkjær. Herefter blev der lukket godt af i begge ender. Stillingen ved pausen var således på 1-0. I pausen blev begge hold markant ændret, idet der både blev skiftet spillere indbyrdes, og der samtidig kom nogle friske folk ind, udefra. Anden halvlegs højdepunkt kom da det hvide hold scorede til 2-0, ved Jesper Grønkjær, med oplæg af Fredrik Berglund.

Selvom der blev gået til stålet blev kampen ikke afbrudt af dommeren i tide og utide. Derfor fik de mange fremmødt tilskuere en flydende og velspillet træningskamp at se. Det hele endte med de to scoringer og herefter kunne spillerne, via dagens autografjægere, få sig et velfortjent bad.