Ingen tilfredshed med dagens indsats

Ståle Solbakken var naturligvis ikke tilfreds, hverken med resultatet og indsatsen, og han havde denne kommentar efter opgøret: 

 - Vores første 35 minutter er dårlige, og der står vi rigtig svagt. Men vi kommer tilbage i slutningen af 1. halvleg og og spiller rigtig godt i de første 25 minutter af 2. halvleg, hvor vi også får skabt en del chancer. Desværre bidrager vores indskiftere i dag ikke med noget, overordnet set er jeg slet ikke tilfreds med dagens indsats, og slet ikke med de første 35 minutter. Hvis vi tager til Cypern og spiller sådan her, kommer til tabe at tabe klart. 


Heller ikke spillerne var tilfredse, faktisk var de alle ganske enige om, at starten på 1. halvleg var sløj – men at den midterste del af kampen var helt OK. 

Youssef Toutouh 
 - Vi har OK med chancer, men vi spiller både alt for langsomt og med alt for mange afleveringer til siden, og jeg synes vi mangler lidt attitude. Jeg har også selv et par chancer, som jeg skulle have scoret på. Overordnet set kan man sige, at en tredjedel af kampen var OK, det var de resterende to-tredjedele til gengæld ikke. 

Thomas Delaney 
 - Vi har vel kun ca. 20 gode minutter, og det er slet ikke godt nok, og ingen tvivl om at vores dårlige 1. halvleg koster os i dag. Jeg synes vi skal være glade for 1-1, for vi spillede ikke godt.

 Andrija Pavlovic 
 - Vi spiller ikke godt i den første del af 1. halvleg, vi kommer slet ikke i gang. De får alt for meget plads og kommer også foran. Vi kommer så tilbage i kampen, får udlignet og starter 2. halvleg rigtig godt. Vi får skabt en del chancer, men får ikke sendt bolden i mål. Til sidst falder vi i tempo, og det hele ender 1-1, og det skal vi kunne gøre bedre. 

Andreas Cornelius 
 - Det er sådan et lidt blandet opgør, men de første 30-35 minutter er ikke gode fra vores side af, vi er slet ikke der hvor vi skal være. I slutningen af 1. halvleg og i starten af 2. halvleg spiller vi godt, vi får desværre blot scoret et mål. Men ingen tvivl om, at havde vi spillet hele kampen på samme måde, som vi spillede i midten af opgøret, havde vi vundet i dag.