Hvidovre - FCK U-21: 2-2

Hermed følger et lidt forsinket kampreferat fra F.C. Københavns andetholdskamp mod Hvidovre i sidste uge.

Startopstilling:

Christian Madsen (rødt kort) - Girayhan Arslan, Mads Kevings, Erkan Aslan, Steffen Hartmann (målmand de sidste 7 minutter) - Elrio van Heerden, Jesper Bech, Peter Hansen, Rasmus Nielsen (Karsten Marjø) - Pascal Simpson, Mikheil Ashvetia (Vitus Kofoed)

0-1, Mikheil Ashvetia
0-2, Mikheil Ashvetia.

Referat:

Den fornemmelse holdet havde efter denne kamp, svarede vel lidt til hvordan Bayern München havde det efter finalenederlaget i C.L. til Manchester United. Bare i helt anden målestok selvfølgelig. En kamp man har total kontrol over, man fører og da dommeren fløjter af, så har man ikke vundet alligevel.

Da der mangler 10 minutter af kampen fører FCK U-21, 2-0 og har haft chancer til både 3-0 og 4-0, men efter et hjørnespark og en personlig fejl halvandet minut inde i overtiden, stod hele holdet med en mærkelig fornemmelse i maven, da dette var en kamp vi skulle have vundet klart og egentlig også fortjente det. Vi spillede med stor ro i vores spil og havde i 2. halvleg utrolig mange afslutninger.

Omstillingen til at spille 4-4-2 klarede spillerne fra ungseniortruppen utroligt godt, og specielt Jesper Bech og Peter Hansen på den centrale midtbane var utrolig stærke i deres presspil. Det, hele tiden at have lysten til at ligge et hårdt pres på modstanders boldholder er utroligt vigtigt og det viste begge spillere at den var der. Det eneste sted hvor holdet havde problemer var at der kom for mange bolde over bagkæden, hvilket skyldtes at denne var vant til at presset blev lagt af winger og ikke ydermidtbaner, hvilket betød at presset i forhold til bagkæden foregik nærmere end normalt og da de ikke bakkede (faldt tilbage mod eget mål for at dække bagrum) hurtigt nok, kom vi til at løbe om kap med Hvidovres angribere. Det andet problem vi umiddelbart havde var at Hvidovre angreb med mange mand på kanterne, hvilket betød nogle gennembrud. Men i og med de brugte så mange spillere på kanten, så spillede vi tit 2-1 centralt, hvilket opvejede det at vi nogle gange så lidt dumme ud på kanten. Der var ingen grund til at ændre dette, da det gav os bedre plads på midten.

Bedste spillere i kampen var Peter Hansen og Jesper Bech, men Girayhan Arslan. og Elrio Van Heerden (som lagde op til det andet mål på et godt indlæg) skal også fremhæves for gode præstationer.