HUGO BOSS & F.C. København - Always On

F.C. København og HUGO BOSS har endnu engang teamet op for at lave en visuel flot fortælling. I 2019 var det fortællingen om Viktor Fischer på en kampdag, og denne gang er det CEO, Lars Bo Jeppesen. 

Videoen omhandler Lars Bo Jeppesens arbejdsdag og vision, om at skabe nye oplevelser og muligheder for København med udgangspunkt i hvad F.C. København kan gøre for byen. Som et led i styrkelsen af partnerskabet mellem FCK og HUGO BOSS på de kommercielle aktiviteter var Lars Bo Jeppesen inviteret ind i BOSS Store Copenhagen.

”To af de absolut vigtigste elementer i en moderne fodboldklub er opbakning fra fans og sponsorer – det gælder også i F.C. København, hvor vi tilmed er så privilegeret at have Danmarks største fanklub miljø og den største portefølje af sponsorer og partnere,”  

"Med de overvejelser i baghovedet var det nemt for mig at sige ja til vores officielle partner HUGO BOSS, da de spurgte om jeg ville være med til at lave en reklamefilm, der skulle vise mig på farten – Always On – naturligvis rigtig velklædt i BOSS' efterårskollektion," fortæller Lars Bo Jeppesen.

Partnerskabet mellem FCK og HUGO BOSS går mere end tre et halvt år tilbage, og har blandt andet budt på den super flotte fortælling om Viktor Fischer på en kampdag. En produktion som satte en hel ny standard for hvor visuelt stærke fodboldklubber kan producere video-indhold. Og netop fortællingen med CEO, Lars Bo Jeppesen ligger på samme høje produktions-niveau.