Anders Hørsholt

Hørsholt: Vi har været her før

På onsdag venter en af sæsonens allermest spændende og vigtige kampe for F.C. København. Returkampen mod FK Vardar er på mange måder vores europæiske finale og en aften, der betyder meget for alle FCK'ere. 

Kampen bliver ikke mindre spændende og udfordrende af, at den kommer på et tidspunkt, hvor vi som klub og hold står midt i en sæsonstart, der har vist sig mindst lige så vanskelig og svingende, som vi havde forudset, allerede inden sidste sæson var overstået.

Fra idealopstillingen sidste sæson har Thomas Delaney, Andreas Cornelius, Mathias Zanka og Ludwig Augustinsson forladt klubben, mens Peter Ankersen og Rasmus Falk har været ude med langvarige skader. Den slags kan selvfølgelig også mærkes i FCK. Det har vi hele vejen været afklarede med, for vi har prøvet situationen før.

Når du opnår stor succes, som vi har gjort de to seneste år, så kommer der også tider, hvor tingene ikke kommer så let til os. Det har vi prøvet før de gange, vi har vist os frem på den største europæiske scene. Sådan en periode er vi i igen nu, det er vi alle bevidste om. Vi ved også, hvad der skal til for at holde os på sporet: Hårdt arbejde, tålmodighed, loyalitet og ydmyghed omkring opgaven. Og i F.C. København er vi hverken bange for udfordringer eller hårdt arbejde. 

Vi sigter altid højt i FCK - også i de år, hvor vi ved, at det bliver sværere at ramme vores mål. Den her sæson er ingen undtagelse, og onsdag kan vi tage et stort skridt i den rigtige retning. Personligt glæder jeg mig helt vildt til onsdag aften, de europæiske aftener er noget helt særligt. Det bliver næppe en smuk fodboldkamp, men den bliver med garanti ulideligt spændende. Jeg tror og håber, at vi vinder kampen, men jeg kan ikke garantere andet, end at alle i klubben gør alt, hvad vi kan for at det sker.

Med venlig hilsen

Anders Hørsholt