Action i AGF-feltet

Historisk svært mod AGF

Historisk svær modstander
Vi har kun tabt to ud af 27 hjemmekampe mod AGF siden årtusindskiftet, men alligevel er det en af de klubber, vi har det dårligste pointgennemsnit mod i vores 25-årige historie. Det siger nok mere om vores præstationer i 90'erne end de senere år... og om AGF's!

Sammen med OB er AGF det hold, vi har det dårligste pointgennemsnit mod på eget græs. Det viser denne opgørelse over Superliga- og pokalkampe mod de nuværende Superliga-hold, som vi har lavet via nipserstat.dk:

SønderjyskE 2,71
AC Horsens 2,58
FC Nordsjælland 2,30
Silkeborg 2,24
FC Midtjylland 2,21
Randers FC 2,20
Lyngby 2,08
Hobro 2,00
AaB 1,98
Brøndby 1,92
AGF 1,80
OB 1,79

Alle sejre er for sammenligningens skyld sat til 3 point, selv om de indtil midt-90'erne kun gav 2 point.

Er det Davids skyld?
Det vil være nok være lidt af en statistisk overfortolkning… men vi vandt faktisk kun to af de 11 AGF-kampe hvor David Nielsen var på banen i sin tid som aktiv FCK-spiller. Plus en pokalkamp efter forlænget spilletid…

AGF var heller ikke hans yndlingsoffer, da han lavede sin 43 FCK-mål. Kun to af dem faldt mod de hvi’e…

Hvis vores AGF-statistik bliver dårligere de kommende sæsoner, kan vi vende tilbage til hvis skyld det er! Vi glæder os under alle omstændigheder til at byde David velkommen i Telia Parken igen. Her nåede han to kampe som Lyngby-træner og tabte dem begge 0-3, og sker det igen på søndag, kan du lige nu få 14 gange pengene hos vores bettingpartner Unibet.dk.

David-nostalgi
Med hjælp fra fanklubbens store billedarkiv runder vi af med lidt David-nostalgi:

David Nielsen
Mød Brøndby

 

Mod Herfølge

 

Mod B.93

 

>> Praktisk info om AGF-kampen