Ståle: En gennemført professionel indsats

Efter 4-0 sejren havde Ståle Solbakken tid til et par enkelte ord om dagens kamp:

- Kampen var god set på den måde, at vi fik sparet nogle af de spillere vi ville spare – men vi skal også se sejren i den kontekst, at SønderjyskE var lidt amputeret til dagens kamp. De stod dog godt imod, indtil vi kom foran 1-0.

- Det er en gennemført professionel indsats vi leverer i dag, og specielt efter 1-0-målet er vi rigtig gode – og så var det godt at se Youssef i hopla!

Vi fik også et par korte kommentarer fra et par af spillerne, hvor specielt Zanka var noget nærig med ordene:

Mathias ’Zanka’ Jørgensen
 - Vi vandt! Og vi vandt en fortjent sejr efter en kontrolleret indsats.

Thomas Delaney
 - Vi spiller en god kamp, om end vi kom en smule langsomt ud – og ikke havde helt styr på det til at starte med. Men så scorede vi tre mål på ni minutter, og det satte et punktum for kampen. Dejligt med tre point til kontoen. Og ja, jeg var ved at bringe Robin i problemer med en lidt hård tilbagelægning, men jeg nåede jo selv tilbage og redde den – man har jo kun det sjov, man selv laver.

Jan Gregus
 - En god kamp fra vores side, og specielt efter 1-0 målet er vi rigtig gode. Jeg synes SønderjyskE var fint med indtil 1-0, men efter vi kom foran, der havde vi helt styr på kampen. Vi var klart bedst i alle spillets aspekter – og for os som hold gælder det bare om at fortsætte på den måde.

Kasper Kusk
 - Hvis vi ser bort fra de første 15 minutter, spiller vi en god kamp, og er vel i kontrol i resten af kampen. Kampen døde jo nærmest efter vores tre mål, og efter 3-0 var kampen tæt på lukket. Det var en fin måde at slutte ugen på, med tanke på, at vi har haft en hård uge med Champions League. På en god dag havde vi måske scoret et par mål mere, men lad os sige, at vi gemmer de mål til en anden dag.