Jonas Wind

Hård skæbne: 1-1 på straffe i 95. minut

Der var fuld fart over feltet lige fra første fløjt, og i en hektisk og intens atmosfære satte vi os godt på kampen, så snart den var kommet lidt i gang.

Efter et kvarters tid var Bøving tæt på, og efter den halve time flugtede Stage bolden på opstanderen – og den sprudlende 16-årige debutant, Roony Bardghji, var også tæt på at score.

I stedet måtte vi have hjælp fra Jesper Hansen i første halvlegs tillægstid, da han lod et langskud fra Lukas Lerager smutte gennem handskerne. Den københavnske halvlegsføring var dog absolut fortjent.

Efter pausen kom gæsterne mere med, og vi ikke fik ikke lagt samme tryk på dem som i første halvleg. Vi var dog tadig i udmærket kontrol og havde også en stor chance til at øge midt i anden halvleg tid, da Jonas Wind spillede Pep Biel fri.

Kort efter fik Rasmus Falk et populært comeback, da han afløste Roony Bardghji, som kan se tilbage på en fremragende debut for løverne.

AGF pressede hektisk mod slutningen af kampen, hvor der blev delt kort ud til højre og venstre, og det hele eksploderede i tillægstiden med et yderst tvivlsomt straffe, som blev dømt for hands på Victor Kristiansen. Men Patrick Mortensen udnyttede muligheden fra 11-meter pletten, så vi måtte nøjes med det ene point.