Gyserafslutning, men klar til gruppespil!

Det blev en vanvittig gyserafslutning på kampen, men det endte med københavnsk avancement efter et 0-1-nederlag i Riga.

Letterne havde en del farlige angreb i begyndelsen af kampen, der med lidt held og præcision kunne have givet dem en helt anderledes start på kampen, men ellers havde vi bolden mest og var i god kontrol - også i de perioder, hvor de fik mere spil.

0-0 ved pausen var ganske retvisende, og langt hen i kampen lignede det også udgangen på kampen. Vi holdt helt letterne fra chancer, men et kvarter før tid gik det galt da Felipe Brisola fra kanten af feltet sparkede bolden fladt ind ved den ene stolpe.

Det blev en særdeles nervepirrende afslutning, hvor vi dog holdt dem fra reelle chancer - og i stedet var Pieros ved at udligne på en kontra, da de satsede mere og mere offensivt.

Men det blev ved 1-0, og dermed er vi klar til det 13. europæiske gruppespil på 14 sæsoner.