Jan Gregus

Gregus: Nu er tiden inde

Jan Gregus gik glip af udekampen i Aserbajdsjan på grund af karantæne for udvisningen i hjemmekampen mod Vardar, så vi benyttede lejligheden til at spørge, hvad man egentlig fordriver tiden med, når det meste af holdet og staben er ude og rejse?

"Jeg havde fri mandag, da holdet rejste til Baku, og tirsdag trænede jeg med U19-holdet og deltog i en intern træningskamp, hvor Falk også var med. Det var en fin træningssession, hvor vi fik intensiteten i vejret. Det er jo altid vigtigt at holde sig i gang, selv om der ikke er almindelig træning for førsteholdet," siger Jan Gregus, der nu har afsonet den ene spilledags karantæne, så han er klar til returkampen på onsdag.

Men først gælder det SønderjyskE i Telia Parken lørdag aften:

"Nu er tiden inde til vores første hjemmesejr i Superligaen, der er i hvert fald ikke noget vi hellere vil. Jeg synes også, der har været gode momenter i vores spil, men vi har også spillet dårlige kampe. Vi må bare arbejde hårdt for det allesammen, så skal det nok vende på et tidspunkt - og meget gerne i morgen," siger Gregus, som i denne sæson er startet inde i syv af de ni kampe, hvor han har været til rådighed.

"For mit eget vedkommende føler jeg mig 100 % klar, men jeg er ikke så meget for at tale om mine egne præstationer, det må andre gøre. For mig handler det bare om at arbejde videre og hjælpe holdet bedst mulig," slutter Gregus efter fredagens træning.

 

>> Køb billet til kampen her

>> Husk at hvis du ikke selv skal bruge dit sæsonkort, så er det nemt at udlåne det til en kammerat