Glæde over de mange mål

Glæde over de mange mål

Youssef Toutouh 
 - Vores 1. halvleg var ikke så god, men 2. halvleg er langt bedre – men generelt er niveauet et stykke under de seneste kampe. Men alligevel får vi skabt både chancer og får scoret mål, plus vi holder nullet, så det var en god sejr. Nu venter så Hobro IK. Den kamp er vigtig og skal vindes, og gør vi det, så ser det godt ud. 

Mikael Antonsson 
 - Herligt med et clean sheet, og det var også på tide, at vi fik sådan et igen. Men vi arbejdede hårdt defensivt, lidt som mod FC Midtjylland, og alle mand var der for hinanden. Når defensiven er god og angrebet samtidig scorer mål, er det jo en god mix, og en mix der i dag gav 3 gode point. 

Nicolai Jørgensen 
 - Det her var en dejlig sejr, selv om det langt fra var vores bedste kamp. Men godt at få scoret tre mål – og fint at det var tre forskellige målscorere. 

Mathias ’Zanka’ Jørgensen 
 - Dejligt at vi får holdt nullet, det havde vi fortjent! Jeg mener også, at vi næsten holder Randers FC fra nogle store chancer, og så får vi ellers bare slidt os til en sejr. Det var selvfølgelig også godt, at vi atter igen fik scoret mange mål. 

Tom Høgli 
 - Det var en fint resultat, og vi leverer en professionel indsats efter at vi havde haft en hård kamp i søndags. Vi var i kontrol gennem hele kampen – og får hevet en vigtig sejr i land. Og så var det skønt, at så mange forskellige spillere kom på måltavlen.