Alexander Hjælmhof
Victor Kristiansen

To glade debutanter: Det var stort!

Yderligere to spillere fra FCK's Talentafdeling fik officiel debut i aften, da først Alexander Hjælmhof - som jo allerede er rykket op i førsteholdstruppen - og siden Victor Kristiansen blev indskiftet mod BK Avarta.

"Jeg er selvfølgelig superglad," sagde Victor. "Jeg har spillet i KB, lige siden jeg var fire år, og jeg tror jeg så min første FCK-kamp omkring 2007. Jeg kan ikke helt huske, hvem det var mod, men Allbäck scorede. Men det gjorde han jo så tit."

"Jeg nåede ikke at tænke så meget, da jeg først kom på banen (som venstre kant, red.), det hele var lidt hektisk til sidst, men det var en forløsning, at vi kørte sejren hjem," sagde Victor.

Alexander Hjælmhof var sidste sæson i truppen til pokalkampene i Hillerød og Aalborg, men begge udviklede sig på en måde, hvor han ikke kom på banen.

"Det var stort endelig at få spilletid," sagde Alexander. "Jeg kom ind lige efter vi havde scoret til 2-1, så det var trods alt med en god fornemmelse, men det var stadig en vigtig fase. Det var jo ikke en "nem" kamp at komme ind i, hvor vi førte klart, og det var selvfølgelig smadderærgerligt med det skud jeg havde på indersiden af trekantsammenføjningen. Nu blev det jo lidt for spændende til sidst."

"Men dejligt med sejren. Og så mod nogle af mine tidligere holdkammerater fra Talentafdelingen, hvor jeg spillede med både Oliver Funch, Tobias Pedersen og Sebastian Fischer. Og Tobias og Sebastian har jeg spillet sammen med, siden jeg var lille, så det var sjovt at få debut, mens de var på banen," sagde Alexander.