Fortsæt rytmen tak!

Efter tre gode præstationer på én uge i PARKEN er det nu tid for F.C. København at drage udenbys igen. Denne gang er det OB, der er modstanderen og kampen fløjtes op på søndag klokken 17:35 på OB Stadion.

I en liga, hvor alle tilsyneladende slår alle, er vigtigheden af at komme ind i en kontinuerlig rytme åbenlys. Med to sejre i træk er det for tidligt at snakke om en stime for F.C. København, men man kan håbe fundamentet til en længerevarende "pointhøst" med disse sejre kan være lagt. Positivt har det været at se, at organisationen på holdet er ved at være på plads, hvilket blandt andet har medført, at der på det nærmeste ikke er foræret en reel chance væk i de tre seneste kampe.

Dette formelige faktum har også haft sin indvirkning på truppen. Således var der til gårsdagens træning en meget positiv atmosfære at spore, og vi kan her på fck.dk garantere, at det er en flok spillere med selvtillid, der drager til Fyns land på søndag. Truppen, der bliver udtaget lørdag, bliver spændende at følge. Der er ingen spillere med karantæne og skaderne begrænser sig til Magnus Kihlstedt. Dog er der tvivl om den normale anfører, Christian Lønstrup, der er inde i overvejelser om at lade sig operere i knæet. Løns træner dog fuldt ud med truppen og kan for så vidt også spille kamp. Den endelige beslutning ligger hos Løns og lægestaben, der i samråd må finde en løsning.

Et andet usikkert moment er venstrebacken PC. Glædeligt er det at konstatere, at han er klar til kamp i morgen i reserveholdsturneringen, men om det også medfører en plads i truppen er nok mere tvivlsomt. Endnu mangler han nogle få procent i at være klar til fodbold på topniveau, og Hans Backe har da også givet udtryk for, at PC skal have nogen kampe "i benene", førend han vender tilbage.

Hvis problemer kan være positive så er det sådant ét Hans Backe står med. En næsten fuld trup er således til rådighed, og det giver eksempelvis valgmuligheder mellem offensive kræfter som Fredgaard, Todi, Bisgaard, Zuma, Pettersson og Møller. Hvem der bliver de udvalgte, må vi vente med at få afsløret til på søndag.

Truppen har fri i dag, tirsdag, hvorefter der er to træningspas i morgen, efterfulgt af én daglig træning frem til lørdag.

For OB's vedkommende gælder det om at komme sig oven på den afklapsning de fik i Esbjerg i weekenden. Hele 5-0 blev det til og savnet af profilerne Carsten og Michael Hemmingsen samt Søren Berg, var nok mere mærkbart end forventet. I skrivende stund er det uvist, om disse spillere bliver klar til kampen på søndag.

Sidst de to hold mødtes var i Pokalfinalen i foråret, og da blev det til OB sejr på 2-1. Det er således F.C. København, der denne gang har revanche til gode, men OB på udebane kan være svære at tumle med. Vil Byens Hold imidlertid bibeholde den gode øjeblikkelige form, ser det lyst ud. Vær selv med når det går løs på søndag, og medvirk til at holdet kan manifestere sin position som tophold yderligere.