Fortjent sejr i 2. division Øst

Søndag formiddag blev der spillet fodbold på Frederiksberg, hvor FCK/KB tog imod de lokale rivaler fra Vanløse. På trods af, at Vanløse udlignede til 1-1 blot tre minutter før tid, så endte det alligevel med en sejr til hjemmeholdet, og dermed cementerede FCK/KB sin placering i toppen af 2. division Øst.

Af Jan Eliassen

I sidste weekend så det længe ud som om FCK/KB skulle tage alle tre point mod Glostrup, men foran 2-0 med mindre end 10 minutter igen, måtte FCK/KB sande at 2-0 er den farligste føring, og Glostrup endte med at få 2-2. I søndagens ’lokalopgør’ mod Vanløse IF var det som før nævnt lige ved at gå galt igen, da gæsterne fik udlignet kort før tid – men takket være en scoring af Nikolaj Hansen minuttet efter, så endte kampen 2-1 og FCK/KB fik de velfortjente tre point.

FCK/KB fik ellers en god start på kampen, da Kevin Bechmann Timm allerede efter 9 minutter bragte FCK/KB foran med 1-0. Danni Jensen smed ind godt indlæg ind bag forsvaret, og den fik Timm så tacklet fra Vanløses målmand, og kunne derefter trille den i det tomme mål til 1-0.

Gennem hele kampen dominerede FCK/KB spillet, og lod ikke Vanløse komme til mange chancer. Vanløse fik deres mål til 1-1 i det 87. minut, og et skud på overliggeren i første halvleg, og det var mere eller mindre de chancer de fik. Hjemmeholder derimod havde også en god offensiv dag, og havde FCK/KB bare været en anelse skarpere oppe foran, så var sejren blevet et par mål større.

Efter kampen sagde en glad matchvinder Nikolaj Hansen til FCK.DK:

- Det var en lidt underligt kamp, hvor vi sad på alt hele kampen igennem. Vi giver dem så et helt unødvendigt mål på et indlæg der aldrig må blive farligt. Men vi viser god moral, og kaster alt frem, og det giver os et frispark blot et minut efter deres udlignende mål. Her smider Mads (Laudrup, red) den så ind i feltet, og bolden lander så for fødderne af mig, og jeg kan så score et relativt nemt, men vigtigt, mål – men uafgjort havde også været et misvisende resultat, for jeg synes vores sejr er fuldt fortjent.

I næste runde skal FCK/KB på udebane Skjold, den aktuelle bundprop i 2. divisions Øst. Kampen spilles lørdag den 25. oktober kl. 1500 på Tingbjerg Idrætspark.