Forårstræning i højt humør

Da spillerne løb ud fra træningsanlægget på Jens Jessens Vej kl. 10 i formiddags, virkede de både rolige og afslappede, men samtidigt i et strålende højt humør. Det kan man ikke ligefrem betænke spillerne i, da Påskens svære og tætte program nu er overstået med hele tre sejre ud af tre mulige. Byens hold virker i strålende form, hvilket lover godt for pokalopgøret mod FC Midtjylland i morgen. Derfor var der også fra trænerteamet lagt op til et intenst, men kort træningspas.

Hvis man tror at Byens hold har svært ved at få armene ned efter mandagens sejr, og allerede føler sig som Danmarksmestre, så kan man godt tro om igen. Spillerne udstrålede selvsikkerhed, men ingen af dem følte sig for fine til lidt autografskrivning, hvilket faldt i god jord hos de mange fremmødte børn. Den efterfølgende træning bar heller ikke synderligt præg af selvtilfredshed, og trænerteamet sørgede konstant for at holde spillerne til ilden, for derved at udfordre dem til at yde maksimalt.

Både den dejlige forårssol og lidt let opvarmning med bold, fik hurtigt temperaturen til at stige på Nummer 10’s baner. Opvarmningen blev efterfulgt af en række udstrækningsøvelser med Anders Storskov i den ledende rolle. Herefter spillede markspillerne en gang smørklat sammen med Ståle, mens Per Wind tog sig af målmændene, der øvede sig i at gribe skud fra forskellige vinkler og højder, og indlæg med mere.

Indtil nu havde træningen været relativ let og afslappet, men nu blev tempoet for alvor skruet op. Hurtige 1-2 kombinationer, og fremadrettede direkte afleveringer blev øvet mellem de udlagte kegler på banen. Ståle lod flere gange sin stemme gjalde ud over anlægget og kom undervejs med dessiner til spillerne, hvis tempoet ikke var efter hans smag.

Herefter blev spillerne delt op i to hold af 11 spillere, og der blev spillet en gang hurtigt og frisk bold på den store træningsbane. Undervejs blev der byttet træningsveste, givet instruktioner og spillerne gled lidt ud fra det ene hold til det andet. Dejligt var det at se Allbäck er tilbage i fuld vigør, og han havde nogle lækre forsøg efter par velspillede angreb. Det var dog Hutchinson der kom tættest på en scoring, men han måtte se sin afslutning snige sig forbi målets venstre stolpe. Vi må håbe den manglende skarphed skyldtes, at målene bliver gemt til kampen i morgen aften.

Efter en times tid var det hele forbi, og efter lidt praktisk information fra trænerteamet vedrørende ugens kommende program, tog nogle af spillere direkte i bad, mens andre blev og nød forårsvarmen med en gang ”overligger”. Vi håber her på FCK.dk, at spillerne tager det gode forårshumør med til heden i morgen og gentager succesen fra i mandags.