Ståle: God gang træning, men ærgerlige mål

Foley, Sigurdarson og Lindbjerg stopper i F.C. København

Kampen mod Hobro bliver sidste arbejdsdag som FCK-spillere i denne omgang for Kevin Foley, Björn Sigurdarson og Lasse Lindbjerg, som alle stopper, når deres nuværende aftaler udløber her i sommer:

- Lasse har ydet en stor indsats som sparringspartner og holdkammerat i den daglige træning. Han kender klubben rigtigt godt og har udfyldt sin opgave godt. Vi er glade for, at Lasse bliver omkring klubben i en rolle omkring School of Excellence, hvor han skal forfølge sin ambition om at blive behandler. Det er klart en win/win, for han er en god mand for klubben, siger Ståle Solbakken, der også takker Kevin Foley og Björn Sigurdarson for deres indsats for F.C. København:

- Kevin blev hentet ind, fordi der var usikkerhed omkring Christoffer Remmers skade, men han var uheldig at blive skadet i sin læg samtidig med, at Remmer kom tilbage. Den skade har ødelagt hans ophold sportsligt, men vi takker ham for hans altid gode attitude og indstilling. Jeg ved også, at Kevin har været glad for sit ophold i København, selvom det sportslige har trukket ned.

 
-  Omkring Björn, så har har han i nogle kampe vist, at han kan spille med på hvilket som helst niveau, ikke mindst på det seneste, hvor han var en afgørende faktor for, at vi vandt pokaltitlen blandt andet. Desværre har han haft problemer med sin ryg, og da han nu står foran en operation, så har vi valgt ikke at udnytte vores købsoption. Vi vil dog holde øje med hans genoptræning og følge hans karriere i fremtiden, især fordi han kun har et år tilbage af sin kontrakt med Wolverhampton, siger Ståle Solbakken.