Carlos Zeca

Før Celtic: Zeca glæder sig til fyldt Telia Parken

Der er udsolgt til torsdagens Europa League brag mod Celtic i Telia Parken. Dermed er der basis for en spændende europæisk aften i København og en kulisse, som anfører Zeca ser frem til:

”Det er altid helt særligt, når vi spiller de store europæiske kampe på et fyldt stadion. Fansene skaber altid en fantastisk energi, som vi kan bruge nede på banen, og det bliver vigtigt for os på torsdag. Jeg glæder mig virkelig til at være en del af den kamp,” siger Zeca, der ser frem til at møde det skotske mesterhold:

”Det er et virkelig stærkt hold, som er meget dominerende i deres liga, ligesom de har været rigtigt gode i Europa League i den her sæson. Vi ved, at det bliver svært og tæt. Det er en kamp, der kommer til at vare 180 minutter, og vi skal gå efter at holde vores chance i live hele vejen,” siger Zeca og uddyber:

”Vi skal være kloge og holde hovedet koldt på banen, selvom det bliver en intens atmosfære i begge kampe. Vi går altid efter at vinde hjemme i København, men vi ved også, at det kan blive afgørende, at vi holder dem fra at score, så vi skal hele tiden balancere tingene. 0-0 kan vise sig at være et godt resultat, men det er ikke det, vi går på banen for,” siger Zeca.

”Vi ved, at det bliver svært torsdag, men vi spiller hjemme, og vi skal bruge den kraft, vores fans giver os. Jeg tror, at det bliver en stor oplevelse for alle, både spillere og fans, og vi vil gøre alt for, at vi kan gå samlet videre. Det kræver en stor præstation fra alle, men det er det, vi går efter,” slutter Zeca.

>> Venteliste til billetter