Succes for U-truppen i Holland

Flot sejr i reserveholdskamp

F.C. Københavns reservehold spillede i dag klokken 13.00 kamp mod AGF. På grund af den vigtige semifinalekamp i DBU Pokalen onsdag var reserveholdstruppen spækket med unge spillere fra U19-holdet tilsat A-truppens Youssef Toutouh.

Selvom AGF’s reserver forinden havde vundet tre kampe i streg og til opgøret i dag havde flere Superliga-spillere såsom Aron Johansson, Osama Akharraz og Jerry Lucena i startopstillingen, vandt F.C. København med cifrene 1-3.

Hjemmeholdets Emil Scheel sparkede ellers hjemmeholdet i gang efter blot syv minutter, men Mads Nordam udlignede tre minutter senere. Den stilling hold til det 78. minut, hvor Danny Amankwaa bragte F.C. København foran, og fire minutter før tid cementerede Pierre Larsen sejren ved at score til 3-1.

- De unge spillere tog ansvar og gjorde det rigtigt flot i fraværet af de mere rutinerede kræfter fra A-truppen. Sejren var fuld fortjent. Vi var boldbesiddende og havde de fleste chancer, siger reserveholdets træner til kampen i dag, Brian Riemer.

Tirsdag den 17. april 2012, kl. 13.00 på AGF’s anlæg. Reserveliga.

AGF-F.C. KØBENHAVN 1-3

7.: 1-0 Emil Scheel

10.: 1-1 Mads Nordam

78.: 1-2 Danny Amankwaa

86.: 1-3 Pierre Larsen

Jakob Busk – Christoffer Remmer (73.: Mikkel Wohlgemuth), Mads Nordam, Thomas Pedersen, Oscar Pedersen – Pierre Larsen, Andreas Baes (60.: Casper Højer), Youssef Toutouh (87.: Nicolai Vimtrup), Tim Risvig – Andreas Cornelius (55.: Danny Amankwaa), Sebastian Krogdahl (71.: Tobias Christensen)

Ikke benyttet: Aris Vaporakis og Mads Aaquist