Flere kort-muligheder på Sektion 12

Til den kommende sæson har vi hidtil tilbudt platinkort og billet-abonnement til Sektion 12, men efter en god og konstruktiv med vores fans genindfører vi kort-abonnementet, forudsat at man kom til mindst 70 % af kampene i sidste sæson.

Forhistorien
Vi indførte billet-abonnementet i sommeren 2019 for at få flere fans på Sektion 12 og øge mulighederne for at åbne Øvre Sektion 12. Det havde også den ønskede positive effekt, så billet-abonnementet er stadig et vigtigt produkt i forhold til målet om at fortsætte den fantastiske udvikling, som Nordens største fantribune er inde i.

  • Et kort-abonnement giver automatisk plads til alle de kampe, kortet gælder til.
  • Med billet-abonnement skal man senest 10 dage før en kamp trække en billet for at være sikker på at få plads på sin tribune.

Vi indførte billet-abonnementet fordi vi kunne se, at en del S12-fans ikke kom til alle kampe og dermed "spærrede" for andre, som vi ikke kunne sælge pladserne til, når de var bundet op på et sæsonkort.

God dialog om fanønsker
"Vi bestræber os altid på, at vores tiltag understøtter fansenes interesse samt den positive udvikling vi oplever," siger Jacob Lauesen, Kommerciel Direktør i F.C. København.

"I dialogen med fansene indså vi hurtigt, at en del bruger deres kort og abonnement præcis som vi ønsker i forhold til at fylde tribunerne til så mange kampe som muligt og bygge den fantastiske stemning, som vi er kendt for i F.C. København. Derfor har vi lyttet til deres ønske og imødekommer det med muligheden for at bevare et kort-abonnementet på Sektion 12, hvis man sidste sæson kom til mindst 70 % af de kampe, som abonnementet gav adgang til."

"Løsningen er fundet i samarbejde med vores Head of Fan Engagement, Daniell Askholm, samt diverse fangrupper, og vi er glade for at kunne tilpasse disse muligheder på en god og konstruktiv måde,” siger Jacob Lauesen.

Mail med tilbud om kort-abonnement
Vi har netop kontaktet (via e-mail) alle på Sektion 12, der sidste sæson havde et Sektion 12-kort, Sektion 12 kort-abonnement eller Sektion 12 Guldkort, og som brugte kortet til min. 70 % af de adgangsgivende kampe. De får nu mulighed for at overgå til et Sektion 12 kort-abonnement, uanset om man allerede har valgt en anden løsning under gentegningsperioden.

Det er kun et tilbud, og ingen flyttes automatisk. I stedet beder vi dig venligst kontakte vores medarbejdere i Kundeservice, som er klar til at hjælpe med at blive overflyttet til S12-kortabonnementet, hvis du har fået en mail om muligheden.

Gælder også fremover
Løsningen gælder også fremover, dvs at billet-abonnementer på Sektion 12 kan konvertere til et kort-abonnement, hvis man har været til mindst 70 % af kampene i en sæson.

Det kan dog ikke ske i løbet af en sæson, men først ved sæsonkort- og abonnementssalget inden næste sæson. Og hvis du i den næste sæson ikke udnytter kort-abonnementet mindst 70 %, kan du ikke fortsætte på kort-abonnementet til den efterfølgende sæson, men ændres i stedet til et billet-abonnement.