Fin afslutning på 2. Division Øst

F.C. Københavns andethold, KB/FCK2, var mandag i aktion for sidste gang i denne sæson i 2. Division Øst, da Byens Hold tog imod Slagelse i Frederiksberg Idrætspark. Små 400 tilskuere havde fundet vej til Frederiksberg.

Måske var det begge holds ønske om at slutte sæsonen godt af der gjorde at det blev en seværdig fodboldkamp gennem samtlige 90 minutter. Begge hold var angrebsivrige, og derfor var resultatet 2-2 meget retfærdigt - kampen kunne dog lige så godt have endt 4-4, da der var masser af chancer til begge hold i løbet af sæsonens sidste opgør.

Slagelse bragte sig foran ved Casper Henningsen efter kun 9 minutters spil, men først Lasse Qvist og derefter Claus Nielsen kunne sikre en KB/FCK2-føring ved pausen – i øvrigt to flotte mål af de to offensiv-spillere.

I anden halvleg fortsatte det vekslende spil og Slagelse fik udlignet på straffespark efter 58 minutter ved Carsten Müthel. Herefter kunne kampen tippe til begge sider, men begge hold formåede ikke at udnytte nogle af de mange målchancer.

Dermed sluttede andetholdet af med et uafgjort resultat. Kampen havde ikke nogen betydning for placeringen i 2. Division Øst, hvor det blev til en flot 5. plads. Næstved rykker direkte op i 1. division, mens Holbæk skal spille om det. Værløse og Avarta rykker ned i Danmarksserien.