FCN-reserver fik revanche

Efter gårsdagens flotte 6-1 sejr over FCN’s U-19 hold var det i dag klubbens reserver som tørnede sammen på F.C. Københavns træningsanlæg. Begge hold manglede nøglespillere, der var væk med deres respektive landshold, men ikke desto mindre var der mange kendte navne på banen. Det blev en god tempofyldt træningskamp som FCN vandt 3-0.

FCK startede med den unge U-19 målmand Mikkel Hasling i mål og foran ham var der rutinerede kræfter i Peter Larsson og Mikael Antonsson, mens to gange Jensen - Danni og Niclas - var på kanterne.

På midten af banen spillede Hjalte Nørregaard og Atiba Hutchinson, mens Kvist spillede på højre flanke og Saban Özdogan spillede på venstre. Oppe foran spillede Dame N’Doye og Ailton Almeida.

Til trods for en hård kold vind som blæste mod FCK’s mål i første halvleg, var det en velspillet første gang 45 minutter med en del chancer til begge hold. I starten havde F.C. København bolden mest og Ailton brændte den første af en del halvstore chancer allerede efter 9 minutter. To minutter senere blev det 1-0 til FCN efter et hurtig kontra. Københavnerne fortsatte med mest boldbesiddelse, men både Dame N’Doye og Ailton manglede held og dygtighed foran målet.

Efter 25 minutter blev det 2-0 til gæsterne fra Farum. Denne gang efter gode kombinationer på FCK’s højre kant, hvor Danni Jensen kom i problemer. F.C. København havde flere gode chancer før pausen, både Ailton og N’Doye kom i gode positioner, mens Hjalte og Hutch skød over fra tæt hold. Men det var FCN der fik det sidste ord da Bajram Fetai - som var en evig trussel – havde en friløber mod Mikkel Haslings mål, og den unge FCK-målmand reddede med en flot fodparade.

Anden halvleg var meget interessant for de mere hardcore FCK-fans blandt de 80 tilskuere, da den gav mulighed for at se en del af klubbens unge talenter som erstattede de mere kendte spillere i truppen. Haydar Said kom ind i midtbanen for Hjalte – som spillede en godkendt kamp – mens Neestrup erstattede Atiba Hutchinson. Jonas Henriksen kom ind for Ailton. Senere kom Thomas Delaney, Kristian Geertsen, Thobias Skovgaard og Andreas Moos på banen, og FCK sluttede kampen med et meget ungt hold.

De sidste 45 minutter var ikke så velspillet og FCN havde mere boldbesiddelse. Det var også gæsterne der scorede den eneste mål, headet ind af Anders Laudrup efter et hurtigt kontraløb. William Kvist brændt en friløber fem minutter før slutfløjtet, men ellers var det fattigt med chancer til F.C. København, og kampen sluttede med en 3-0 sejr til gæsterne.

Ståle Solbakken sagde til FCK.DK efter kampen:

- Vi var ikke effektive i angrebet, men resultat er ikke det vigtigste i dag. FCN kom med et rigtig godt hold, og det var en god træningskamp, hvor det gav mig mulighed for at give en del spillere som ikke har spillet så meget her i forår, 90 minutter på banen og det havde de brug for.