FCK2/KB - Holbæk 2-2

FCK2/KB spillede søndag formiddag 2-2 mod oprykningsfavoritterne fra Holbæk på Frederiksberg Idrætspark. FCK2/KB stillede op med mange af de kendte ansigter fra sidste sæsons 2. divisionshold, dog er der nogle af sidste sæsons spillere der har fundet nye klubber og derfor var der også plads til nogle ”nye” ansigter i startopstillingen.

Der var ikke engang spillet et minut, da Holbæk bragte sig foran 1-0 på en scoring af Fazil Keskin. Efter en lidt nervøs start fik FCK2/KB dog spillet sig mere og mere ind i kampen. Desværre udmøntede det sig ikke i en scoring til københavnerne. Derimod slog Holbæk til igen og bragte sig foran 2-0. Det var dog ikke en Holbækspiller der scorede målet men derimod SAS Liga truppens Jamil Fearrington der, uheldigt, sendte bolden forbi Benny Gall til et selvmål.

Der skulle dog ikke mere end to minutters yderligere spil til, førend han fik gjort ”fejlen” god igen. Således luskede han med frem på en dødbold og var på det rigtige sted, på det rigtige tidspunkt da han modtog en retur: Dermed 2-1 til Holbæk og en pause hvor Benny Gall kunne få snakket tingene igennem med sine spillere. Det var tilsyneladende de helt rigtige ting træneren for FCK2/KB fik sagt til sine spillere i pausen.

FCK2/KB dominerede således i store perioder af anden omgang, men fik ikke det ønskede udbytte før godt et kvarter før tid. Her lykkedes det Jeppe Brandrup med en flot afslutning at passere Holbæk keeperen. Målet var en logisk konsekvens af det pres der blev lagt i anden halvleg og som blev endnu mere udtalt efter Emmanuel Ake fik sit andet gule kort efter 20 minutters spil af anden halvleg. Man kunne med god rimelighed have forventet endnu mere pres og måske et sejrsmål til FCK2/KB, men begge dele udeblev desværre og derfor kunne københavnerne nøjes med at sætte et enkelt point ind på kontoen og dermed komme på tavlen i sæsonpremieren.