FCK2-Lyngby 0-4 (0-1)

I en træningskamp på KB's anlæg tabte et ungt FCK2-hold 0-4 til SAS Liga-aspiranterne fra Lyngby, der afgjorde kampen med 3 scoringer i det sidste kvarter.

Det aktuelle tophold i 1. division, som for et par uger siden slog Brøndbys 1. hold 3-2, var for stor en mundfuld for et ungt FCK2-hold, der kun i 1. halvleg havde spillere med SAS Liga-erfaring på banen i form af Razak Pimpong, Jeppe Brandrup, Morten Bertolt og Nikolaj Hansen, mens man i 2. halvleg spillede med et "rent" 2. hold.

Den stride vind over kunststofbanen på KB's anlæg satte sit præg på spillet, og FCK'erne havde svært ved at komme til chancer i modvinden i 1. halvleg, hvor et godt kørende Lyngby-mandskab i stedet bragte sig i spidsen efter godt et kvarter ved Tobias Mikkelsen.

Efter pausen, hvor der som nævnt blev skiftet en del ud, holdt de unge FCK'ere Lyngby fra chancer i den første halve times tid, men et kvarter før tid kom gæsterne på 2-0 ved Christian Holst, og Anders Jochumsen og Tobias Mikkelsen rundede af med yderligere to scoringer i de sidste 5 minutter. Man kan diskutere, om sejren i sidste ende blev lidt for stor, men at den var fuldt fortjent, kan der ikke rokkes ved.