Matthias Guy - Girayhan Arslan, Martin Lundbye, Erkan Aslan, Steffen Hartmann - Las Fisher, Kadir Gökcen (Rasmus Nielsen), Jesper Bech - Dennis Flinta (Vitus Kofoed), Thomas Lundbye, Karsten Marjø (Mike Andersen).

Målscorere:

1-0, Thomas Lundbye
2-0, Martin Lundbye

Referat:

Lad det være sagt med det samme. 1. halvleg var noget af det flotteste vi har spillet i år, ikke det mest effektive, men flotteste. Mange førstegangsafleveringer op gennem banens midte, hvor vi straffede et for stort mellemrum (afstanden mellem en flad bagkæde og en flad midtbanekæde) på DMI´s hold. Vores wings trak meget ind i banen og vores backs gik langt op, hvilket betød at vi nogle gange spillede 4 mod 2 centralt og når samtidig det hele lykkedes i perioder, var det med hæl og tå der blev
spillet. Da vi samtidig gik til pausen med en 2-0 føring og havde haft mulighed for at fører med 4-0 var det en meget tilfreds trup der gik til pause. Thomas Lundbye og Martin Lundbye stod for de to mål.

2. halvleg blev en rodet affære, hvilket i høj grad skyldes en godt stykke trænerarbejde fra DMI´s træner. Han fik lukket for deres for store mellemrum og vores backs, hvilket gjorde at vores spil gik i stykker. Og da vores bagspillere samtidig ikke formåede at ændre afleveringer fra de korte i mellemrummet til at bruge de første 10 minutter på at ligge den over DMI´s bagkæde for at trække dem fra hinanden, så vi igen kunne spille bolde i fødderne på angriberne, ja så overtog DMI mere og mere af spillet og det var helt fortjent at de fik reduceret med 15 minutter igen. Det skal dig siges at vi ikke spillede en katastrofal 2. halvleg, den blegnede bare ved siden af 1. halvleg. Vi havde ligeså mange chancer som DMI i 2. halvleg, men vi har åbenbart et problem med at lukke kampene, hvilket kan skyldes at truppen aldrig før har indeholdt så mange 1. års som den gør i år. Til sidst i kampen fik DMI udvist deres målmand for en nødbremse på Vitus Kofoed.

Kampens bedste spiller var Martin Lundbye, selvom resten af spillerne også gjorde det udmærket. Derudover var der seniordebut til ynglingeholdets andenmålmand, der stod en rigtig flot kamp med sikre indgreb i feltet.