FCK reserver vandt 2-0 over AB's reserver.

FCK fik i går revanche, da de ude mod AB vandt 2-0 på Skovdiget i Bagsværd. F.C. København stillede med 7 spillere fra A-truppen - krydret med 4 unge talenter.

FCK satte sig fra start på kampen og allerede efter 2 minutter hamrede Andreas Cornelius, med sit venstreben, bolden op i hjørnet. Et fantastisk mål og en fantastisk start på kampen. Efter målet fortsatte FCK dominansen og især Saban Özdogan og Youssef Toutouh styrede spillet fornemt på midtbanen. Det resulterede efter 29 minutter i et mål af Tim Risvig, der efter et flot opspil tæt på mål, lagde bolden inden om målmanden. Resten af halvlegen fortsatte med et par gode chancer til Nordstrand og en arbejdsløs Kim Christensen på mål.

2. halvleg bølgede frem og tilbage og AB fik mere og mere fat i spillet, og kun en klasseredning af Kim Christensen forhindrede AB i at udligne. Youssef Toutouh fortsatte det gode spil på midtbanen. Lasse Lindbjerg og Peter Larsson stod solidt i forsvaret og Andreas Cornelius fra U19-holdet var det store omdrejningspunkt i front.

Kampens sidste aktion stod Christian Gamboa for, da han efter 85 minutter blev snydt for et straffespark. Med et lynhurtigt ryk runder han den tidligere FCK-spiller Danni Jensen i feltet og bliver efterfølgende nedlagt. Dommeren så dog noget andet og dømmer, noget uforstående, for film og dermed gult kort til Gamboa.