Træningslejr i Portugal

FCK rejser alligevel til Portugal på træningslejr

F.C. København skifter tilbage til Portugal som destination for vinterens træningslejr.

Det sker efter der i løbet af fredagen er opstået nye muligheder i forhold til træningsfaciliteter og modstandere.
 
"Vi stod i en situation, hvor Dubai var den eneste mulighed uden for Danmarks grænser, da Corona-situationen i Europa havde hindret os i at finde kvalificerede modstandere og faciliteter i Portugal, som var vores plan," siger William Kvist.

"Vi skulle beslutte os for Dubai indenfor meget kort tid, hvis ikke optionen om modstandere og træningsfaciliteter skulle løbe os af hænde. Derfor valgte vi som bekendt Dubai, af sportslige grunde."

"I dag er vi så blevet gjort opmærksom på, at der er opstået nye muligheder for at få de kvalificerede modstandere og de rette træningsfaciliteter i Portugal, der er helt afgørende for værdien af turen, uden vi går på kompromis med kvaliteten sportsligt."

"Vi har dagen igennem arbejdet intenst på den løsning, og er – trods forløbet - glade for, at det nu er lykkedes, da Portugal hele tiden har været vores førsteprioritet.”

”Vi er samtidig utroligt glade for, at vi nu både kan imødekomme både de sportslige krav og vores fans' ønsker, som vi selvfølgelig kender, og vi går i gang med at sikre, at vi fremover har flere muligheder på hånden uden for Europa, hvis Corona-situationen trækker ud,” slutter William Kvist.
 
Turen til Portugal er planlagt til perioden 9.-23. januar, og klubben har ikke yderligere kommentarer til vinterens træningslejr.