FCK Old Stars - Nedre C: 3-3 (2-1)

Der var underholdning tirsdag eftermiddag i PARKEN, hvor F.C. Københavns administration og sportslige sektor (under navnet FCK Old Stars) tog imod "Nedre C".

Det blev en underholdende kamp, hvor FCK startede bedst med et massivt pres mod Nedre C's mål, som i dagens anledning var forstærket med Per Wind på målmandsposten. Cheftræner Torben Storm havde dog givet sine drenge gode råd til taktikmødet før kampen, for fansene holdt stand, og bragte sig i stedet foran på et målmandsdrop af FCKs keeper.

Det skræmte dog ikke FCK Old Stars, og kort efter kunne Carsten V. Jensen udligne efter et indlæg som "CV" fik sidste fod på. Og ikke lang tid efter var det Lars Højers tur til at score. På en dyb stikning fik han bragt FCK foran med en afslutning under Per Wind.

De godt 100 tilskuere sad nok med en fornemmelse af, at nu ville FCK køre den hjem, og Niels-Christian Holmstrøm kunne også have bragt FCK yderligere foran, da Jan Hald dømte et noget tyndt straffespark til FCK. Holmstrøm trådte op, men placerede bolden "en anelse" over overliggeren - så har vi ikke sagt for meget?.

Jan Hald kunne derefter fløjte til pause med en 2-1-føring til FCK Old Stars. Ganske fortjent efter spil og chancer.

Anden halvleg begyndte også med FCK i teten, men en del offsides blev der fløjtet, hvilket frustrerede de for en gang skyld rødklædte FCK'ere. Alligevel blev der endnu engang dømt straffespark til FCK, da en Nedre C'er tog med hænder i feltet. Denne gang var det Greenkeeeper Chris Hague, der sparkede, og her blev den sikkert knaldet ind til en 3-1-føring.

Men Nedre C gav ikke op. Ikke lang tid efter blev der reduceret - igen så målmanden ikke godt ud, men han havde også solen i øjnene?.Herefter var kampen meget lige. Det blev dog til en enkelt nødbremse fra en Nedre C'er, da Carsten V. Jensen slap igennem, men dommer Jan Hald gav noget uforstående kun et gult kort for forseelsen. Selve frisparket bagefter endte med et hjørnespark som rendte ud i sandet.

I de døende minutter gav Nedre C's fight dog bonus, da en lang bold ikke blev headet væk af en FCK-forsvarer, kunne Nedre C-angriberen pille bolden ned i sikkert trille den i mål til 3-3.

Dermed blev det. 3-3. Underholdende og særdeles morsomt at se folk som Backe, Holmstrøm, Højer, Carsten V., og Per Wind på slap line - jo, de "ældre" herrer kan endnu.