Parken

FCK og Røde Kors Hovedstaden indsamler fodboldtøj d. 10. marts

F.C. København og Røde Kors Hovedstaden vil i forbindelse med kampen i Parken d. 10. marts mod Lyngby samle fodboldtøj og fodboldstøvler ind, så det kan blive solgt i Røde Kors’ butikker i København. 

Formålet med indsamlingen af tøj er at støtte Røde Kors Hovedstadens arbejde for udsatte i København og samtidig at sikre, at mere tøj får længere og mere bæredygtig levetid: 

”Efter en velafviklet, og hyggelig, juleaften, ser vi frem til at udvide samarbejdet med Røde Kors med dette initiativ. Med partnerskabet understøtter vi Røde Kors´ arbejde og giver dem muligheden for at få mere fodboldtøj på hylderne i deres butikker," siger Mikkel Grove Lindsted, kommerciel direktør i F.C. København og fortsætter:

"På den måde kan flere københavnere få godt tøj at spille fodbold i, og samtidig forlænger det tøjets levetid og bæredygtighed. Nu laver vi det som en test i første omgang og går det godt, så er planen, at vi vil gøre det regelmæssigt fremover."

Doner dit gode tøj inden kampen d. 10.marts 
Indsamlingen vil ske på den måde, at man kan aflevere tøj og støvler i porten ved C0. Det er vigtigt, at tøjet er i en god kvalitet, ellers vil det ikke kunne gensælges i Røde Kors Hovedstadens genbrugsbutikker. Fokus er på fodboldtøj og støvler i alle størrelser, men alt tøj og sko vil blive taget imod med tak.
Indsamlingen starter kl. 14 og varer frem til 15.45.  

”Røde Kors Hovedstaden driver 16 genbrugsbutikker i København. Her sælger vi genbrugte varer til fornuftige priser. Overskuddet fra salget bruger vi til at hjælpe københavnere i svære livssituationer. Vi glæder os til at modtage jeres gode genbrugstøj og få mest mulig værdi ud af dem i vores genbrugsbutikker bagefter”, udtaler Organisationschef i Røde Kors Hovedstaden, Thomas Mølgaard Andersen. 

Gem allerede nu det tøj du vil donere
Vi håber, at rigtigt mange F.C. Københavnere vil bidrage til indsamlingen, så har du noget fodboldtøj eller støvler liggende, så gem det til 10. marts og aflever det i Parken.