Telia Parken

FCK hjemsender ansatte fra stab og administration

Størstedelen af medarbejderne i F.C. København og Parken indstiller nu arbejdet helt og hjemsendes, indtil situationen med Corona-virus i Danmark er ændret til det bedre.

Det sker med støtte i Regeringens nye tre-partsordning, der skal holde hånden under danske arbejdspladser gennem krisen. 

Klubbens ledelse og udvalgte medarbejdere fortsætter arbejdet og den nødvendige drift. Førsteholdstruppen, spillere på FCK Talent og udvalgte stabsmedlemmer fortsætter ligeledes.
 
Beslutningen kommer efter Divisionsforeningen forleden suspenderede 3F Superligaen på ubestemt tid, ligesom sommerens EURO2020 turnering er udsat et år.
 
"Det er sund fornuft for os at hjemsende en del af administration og stab i den her periode, hvor vi ikke har de arrangementer, vi normalt har," siger Katja Moesgaard, COO i FCK.

"Vi har et solidt fundament i FCK, men vi ønsker at vise rettidig omhu og ansvarlighed i en periode, hvor vi desværre har meget færre opgaver end vanligt både operationelt og kommercielt. Takket være den trepartsaftale, der er vedtaget, kan vi gøre det med fuld løn til alle ansatte, så den mulighed er vi meget glade for.”
 
"Det er en helt ekstraordinær situation, som vi alle skal agere ansvarligt i," lyder det fra den sportslige ledelse ved manager Ståle Solbakken og Teknisk Direktør, Johan Lange.

"Vi har valgt at hjemsende størstedelen af medarbejderne i den sportslige afdeling, mens vi har vurderet, at det er bedst, at spillere og en del af personalet omkring førsteholdet og FCK Talent fortsætter deres arbejde. Det sker selvfølgelig under hensyn til sundhedsmyndighedernes anvisninger med de begrænsninger, det medfører.”