FCK-dominans mod Lyngby BK

F.C. KØBENHAVN VS LYNGBY BK
F.C. København har mødt Lyngby BK 43 gange i Alka Superligaen, 23 kampe er vundet af F.C. København, mens de resterende 20 kampe er fordelt 10-10 på uafgjorte og nederlag. Målscoren er 82-45 i F.C. Københavns favør.

Ses der kun på udekampe i Superligaen mod Lyngby BK, så er det spillet 21 kampe. Her har F.C. København vundet 10 kampe, spillet fem uafgjorte og seks gange er Lyngby BK endt i vinderens rolle. Målscoren på udebane er stadig positiv for F.C. København og hedder 34-20.

F.C. København har vundet de seneste 13 kampe i Superligaen mod Lyngby BK, og man skal tilbage til august 2000 for at finde Lyngby BK’s seneste sejr over F.C. København i Superligaen.

F.C. KØBENHAVNS SÆSON
I sidste weekend besejrede F.C. København som bekendt AaB med 2-1 på scoringer af Thomas Delaney og Rasmus Falk. Sejren var F.C. Københavns 12 sejr i denne Superligasæson, og da de resterende fem kampe alle er endt uafgjort, er F.C. København fortsat det eneste ubesejrede mandskab i Superligaen.

Samtidig med at F.C. København vandt og hoppede op på 41 point for 17 kampe, måtte både Brøndby IF og FC Midtjylland se deres modstandere løbe med alle tre point, og derfor er status inden 18. spillerunde den, at F.C. København er ni point foran Brøndby IF og Randers FC, mens der er 12 point ned til FC Midtjylland på 4. pladsen.

F.C. Københavns 17 Superligakampe:
12 sejre: Lyngby BK (3-0), Esbjerg fB (4-0), FC Nordsjælland (4-0), FC Midtjylland (3-1), OB (2-0), AC Horsens (2-0), AGF (2-0), Silkeborg IF (2-0), OB (3-0), FC Midtjylland (3-1), SønderjyskE (4-0) og AaB (2-1).
5 uafgjorte: SønderjyskE (1-1), AaB (1-1), Brøndby IF (1-1), Randers FC (2-2) og Viborg FF (0-0).

F.C. Københavns 39 mål i Alka Superligaen fordelt på minuttal:
1. halvleg: 20 mål
1'-15' minut: 3 mål
16'-30' minut: 10 mål
31'-45' minut: 7 mål

2. halvleg: 19 mål
46'-60' minut: 4 mål
61'-75' minut: 8 mål
76'-90' minut: 7 mål

Fordeling på minuttal af de 8 mål der er scoret mod F.C. København i Alka Superligaen:
1. halvleg: 4 mål

1'-15' minut: 0 mål
16'-30' minut: 2 mål
31'-45' minut: 2 mål

2. halvleg: 4 mål
46'-60' minut: 1 mål
61'-75' minut: 2 mål
76'-90' minut: 1 mål

F.C. Københavns topscorerliste:
6 mål, Andreas Cornelius
6 mål, Thomas Delaney
5 mål, Federico Santander

Derudover har Kasper Kusk, Benjamin Verbic, Youssef Toutouh og Rasmus Falk alle scoret fire Superligamål. De resterende seks mål er fordelt på tre FCK-spillere samt selvmål af Johan Dahlin (FC Midtjylland) og Frederik Tingager (OB).

LYNGBY BK OG ALKA SUPERLIGAEN
Oprykkerne fra Lyngby BK har haft en fin sæson i Alka Superligaen. Efter de første 17 spillerunder er Lyngby BK placeret på 5. pladsen, hvor de er et enkelt point for sidste sæsons sølvvindere fra SønderjyskE og tre point foran AC Horsens på 7. pladsen.

Lyngby BK startede sæsonen med at tabe 0-3 til F.C. København i Telia Parken, men siden fulgte fire kampe uden nederlag – fordelt på to uafgjorte og to sejre. Herefter tabte de tre kampe i træk, men svarede godt igen med fire 1-0 sejre i træk, og Lyngby BK var på dette tidspunkt oppe og være a point med FC Midtjylland på 4. pladsen. Siden de fire sejre i træk, er Lyngby BK overgået til en mere blandet resultatfordeling, og i sidste weekend måtte Lyngby BK gå fra banen med et 0-1 nederlag til AC Horsens.

TOP-4, Lyngby BK’s topscorerliste:
7 mål, Jeppe Kjær
3 mål, Kristoffer Larsen
3 mål, Mikkel Rygaard
3 mål, Jesper Christjansen

Lyngby BK’s resterende to mål er fordelt på to spillere. Lyngby BK har ikke nydt godt af nogle selvmål i denne Superligasæson.

Lyngby BK’s 18 mål i Alka Superligaen fordelt på minuttal:
1. halvleg: 11 mål

31'-45' minut: 6 mål

2. halvleg: 7 mål
46'-60' minut: 2 mål
76'-90' minut: 3 mål

Fordeling på minuttal af de 16 mål der er scoret mod Lyngby BK i Alka Superligaen:
1. halvleg: 8 mål

1'-15' minut: 2 mål
31'-45' minut: 4 mål

2. halvleg: 12 mål
46'-60' minut: 3 mål
61'-75' minut: 3 mål
76'-90' minut: 2 mål