FCK ansætter Nickolai Lund som assistenttræner

F.C. København udvider til den kommende sæson trænerstaben med Nickolai Lund, der tiltræder som assistenttræner med særligt fokus på standardsituationer og analyse heraf.

”Vi skal hele tiden være i fremdrift og dygtiggøre os på alle områder. Nickolai er en stor kapacitet på det her felt, hvilket han også har bevist i Viborg og vi ser frem til at få ham til København, når han har færdiggjort sit arbejde i Viborg,” siger Sportsdirektør i F.C. København, Peter Christiansen.

Nickolai Lund har været assistenttræner i Viborg siden 2019, hvor han arbejdede sammen med Jacob Neestrup, der var cheftræner for klubben på det tidspunkt:

”Jeg kender Nickolai som en fagligt skarp og grundig træner med store analytiske egenskaber. Vi har et stærkt team i dag, som vi mener, at Nickolai kan være med til at gøre endnu bedre gennem hans bidrag til spillerudvikling og et specialiseret fokus omkring vores standardsituationer. Han kommer til at indgå i teamet sammen med de øvrige assistenttrænere og jeg er overbevist om, at han som et ambitiøst menneske vil passe godt ind i vores miljø,” siger Jacob Neestrup.

Nickolai Lund er ved at færdiggøre sit UEFA Pro-Licens forløb og har tidligere også været tilknyttet Randers FC og Silkeborg IF.