F.C. Københavns reserver vandt 1-0 over FCN

F.C. København indledte mandag Reserveholdsturneringens Pulje 2 med en kamp mod FC Nordsjælland. Kampen, der blev spillet på Frederiksberg, blev vundet på et tidligt mål af F.C. Københavns norske angriber Mustafa "Mos" Abdellaoue.

F.C. København lagde stærkest ud og lagde et godt pres fra kampens start. Og efter allerede et kvarters spil resulterede det i en scoring. Christian Gamboa var løbet frem med bolden i højre side, hvor han via en medspiller fandt Mustafa Abdellaoue i feltet. Fra en spids vinkel formåede F.C. Københavns nye angriber at sparke bolden i nettet. 1-0.

Blot to minutter senere var ”Mos” på spil igen og tæt på at udbygge føringen. Snedigt løb han en frispilning op, men hans afslutning blev reddet af FC Nordsjællands målmand. Herefter kom FCN bedre med i kampen uden dog for alvor at blive farlige.

2. halvleg bød ikke på de helt oplagte chancer. For F.C. Københavns vedkommende var ”Mos” tættest på udbygge føringen. Kort før tid havde FC Nordsjælland muligheden for at udligne på et frispark lige uden for feltet. Kim Christensen havde dog sat muren rigtigt, og kampen endte derfor fortjent 1-0 til F.C. København.