Thor Farlov i Les Deux

F.C. København x Les Deux | ny efterårs­kollektion

Den nye F.C. København & Les Deux-kollektion er klar.

Kollektionen er den fjerde i rækken og indeholder produkter, der passer til efterårsgarderoben med både jakker og strik i lækre kvaliteter og med nye detaljer, der refererer til vores klub.

"Vi har fokuseret på kvalitet og produkter der kan bruges hele efteråret, vinteren og foråret," fortæller Martin Nøhr, Merchandise & Retail Operations Manager.

"Denne kollektion skiller sig ud i valget af materialer og kvaliteter og er en naturlig del af udviklingen i samarbejdet. Har man fulgt med fra start, vil man efterhånden kunne have en hel garderobe fra FCK x Les Deux."

>> Se hele den nye kollektion og shop her

F.C. Københavneren Thor Farlov er ansigt på den nye kollektion
’Unified by Ambition’ er stadig omdrejningspunktet for samarbejdet, der står for F.C. København og Les Deuxs fælles ambition om at spille med de bedste i verden. 

Denne gang er musikeren og F.C. København-ambassadøren Thor Farlov inddraget i præsentationen af den nye kollektion.

Thor Farlovs hjerte banker nemlig for klubben, og han har ligeledes ambitioner om at nå det bedste, han kan indenfor sit felt, og netop derfor passer samarbejdet mellem de tre parter godt sammen. 

Les Deux 3

Inspiration fra udlandet og klubbens farver
Carl Christian Würtz, Design & Marketing hos Les Deux, sætter her ord på tankerne bag den nye kollektion: 

"Idéen var at skabe nogle genstande, som kunne danne bro imellem klubbens kit-farver og fangruppernes eksisterende garderobe. Skabe en dybere fortælling igennem produkterne, som kan være med til skabe minder og sammenhold på tværs af klubben."

>> Se hele den nye kollektion og shop her

Ansigtet på den nye kollektion
Thor Farlov var kun to uger gammel, da hans mor første gang tog ham med i Parken for at opleve en kamp. Forholdet til FCK og Parken blev altså kickstartet tidligt, og selvom Thor tilbragte 8 år i Belgien, hvor han via fanbladene holdt det danske sprog ved lige, så har det med F.C. København altid været en speciel ting for ham.

I portrættet af Thor Farlov, som du kan se herunder, fortæller han om sit forhold til F.C. København og sin egen karriere samtidig med, at han viser den nye kollektion frem.

Thor fortæller, hvornår hans forhold til klubben startede, hvorfor han bliver ved med at holde fast i det, om presset for altid at skulle præstere og selvfølgelig om de ambitioner, han har for sin egen karriere. 


Den nye kollektion kan købes i FCK Fanshop på Øster Allé og på Fanshoppens hjemmeside