FCK-fans i Parken

F.C. København og P1 Travel indgår partnerskab

F.C. København og det Internationale Sports & Rejsebureau P1 Travel, har indgået et samarbejde, der gør det muligt for fodboldfans fra hele verden at booke en fodboldoplevelse i Parken til en F.C. København-kamp.

P1 Travel sælger billetter og rejsepakker til de største klubber i de største ligaer, og andre store sportsbegivenheder verden over - de sælger også billetter til Formel 1, Tennis, Rugby, OL i Paris 2024 og festivaler som Tomorrowland.

F.C. København er den første skandinaviske klub P1 Travel samarbejder med.

"Vi gør det for at imødekomme den stigende efterspørgsel fra udlandet og arbejder samtidig sammen med en professionel og seriøs aktør på det internationale marked, hvor vi er deres første klub i Skandinavien. Det er en klar interesse for Parken, som er blevet en eftertragtet destination for internationale fodboldfans, der rejser rundt for at finde de bedste fodboldoplevelser, at vi nu er på deres liste,” siger den kommercielle direktør i F.C. København, Mikkel Grove Lindsted.

Samarbejdet havde premiere til kampen mod Viborg for nylig, hvor P1 Travel havde lige knap 100 gæster på plads i Parken.

"Vi oplever, at der kommer flere og flere internationale gæster til vores kampe. Mod Viborg havde vi godt 600 billetkøbere med adresse i andre lande end Danmark, og med P1 får vi en stærk samarbejdspartner, der sikrer, at fodboldfans fra hele verden kan få en skræddersyet oplevelse, når de rejser til København for at se fodbold,” siger Mikkel Grove Lindsted.

Rick van Gogh, partnerskabschef P1 Travel, siger:

”Vi er meget stolte og glade for dette første samarbejde i Skandinavien med F.C. København. Det er en stor klub i Europa og er kendt for den gode stemning i Parken. I denne sæson kæmper F.C. København igen med om mesterskabet, og vi er glade for at kunne bringe vores kunder fra hele verden til denne store klub. Et samarbejde er bestemt interessant for begge parter her,”, siger Rick van Gogh.

>> Du kan se mere om P1 Travel her

>> Her er de aktuelle muligheder for at komme til kampen i Parken med P1 Travel