F.C. København henter Kasper Kusk

F.C. København henter Kasper Kusk

Den danske landsholdsspiller, Kasper Kusk, skifter til F.C. København på en 5-årig aftale fra hollandske FC Twente.

I sin tid i AaB viste Kasper Kusk sig frem som en af de mest lovende spillere i dansk fodbold med sine 12 scoringer og 8 assister i 2013/2014 sæsonen, hvor han vandt både mesterskabet og pokalturneringen med sin daværende klub. Her blev han også kåret til efterårets profil af trænerne i Superligaen.

- Kasper er en spiller, vi længe har ønsket os at se i F.C. Københavns trøje og vi er meget tilfredse med, at det nu kommer til at ske. Vi glæder os meget til at se Kasper folde sit store talent ud i København, siger Manager Ståle Solbakken om den kommende F.C. København-spiller, der selv ser frem til en ny start i København:

- For mig er det her ikke et skridt tilbage, men et skridt frem. F.C. København er en stor klub. Ikke bare i Skandinavien, men også internationalt. Jeg glæder mig meget til at få en frisk start, spille en masse fodbold og ikke mindst bidrage til, at F.C. København kan vinde flere titler, siger Kasper Kusk.

Kasper Kusk har hidtil spillet syv kampe på det danske A-landshold og var en meget eftertragtet herre, da han sidste sommer skiftede til FC Twente.

- Kasper har haft et uheldigt forløb i Twente, men han har vist både for AaB og landsholdet, at han kan spille på højt internationalt niveau, hvor han bidrager med både målfarlighed og assister. Han har en høj spilintelligens og han har stadig masser af potentiale, der kan løfte ham til en endnu højere hylde. Det er vi sikre på, at han vil gøre i København, siger Ståle Solbakken.

Kasper Kusk får trøje nummer 17 i F.C. København og starter sammen med holdet efter sommerferien.

Fakta:
Navn: Kasper Kusk.
Født: 10. november 1991.
Tidligere klubber: AaB og FC Twente.