Fantastisk sejr i Bordeaux!

Mod et stærkt fransk hold på en svær udebane leverede drengene et fantastisk resultat, da vi torsdag aften kunne tage fra Matmut Atlantique i Bordeaux med tre point efter en 2-1-sejr på et mål i overtiden af Robert Skov.

Pieros Sotiriou bragte os i front, da han flot headede et hjørnespark fra Jan Gregus i kassen kort før pausen.

Efter 84 minutter udlignede hjemmeholdets Sankharé på et oplæg fra Andreas Cornelius, men bedst som vi havde stillet os fint tilfredse med et enkelt point, slog indskiftede Robert Skov til!

Et indkast endte hos Rasmus Falk, der lidt inde i feltet smart dirigerede bolden videre til Skov, som tog et træk og huggede kuglen fladt i mål i det korte hjørne.

Et flot mål og en fantastisk sejr, men kampen fik en lidt ærgerlig afslutning, da vores anfører Zeca fik sit andet gule kort i forbindelse med jublen efter sejrsmålet.

Store chancer til hjemmeholdet
Det skal retfærdigvis nævnes, at Bordeaux havde mange store muligheder. Blandt andet brændte hjemmeholdet et straffespark, da Kamano sparkede over mål i første halvlegs overtid, ligesom værterne ramte træværket to gange. Oven i det leverede Stephan Andersen flere store redninger.

I lange perioder stod vi dog meget solidt, og både Andreas Bjelland og Dame N’Doye havde gode muligheder for at score til 2-0.

Der skal lyde en stor tak til de mange medrejsende fans, som leverede en flot støtte i det sydfranske!

Nu har vi fire point for de to første kampe i Europa League, efter at vi jo spillede 1-1 hjemme mod Zenit i det første opgør i gruppen.

>> Næste kamp i Europa League er hjemmekampen mod Slavia Prag torsdag 25. oktober